AKP'li belediyenin sorumsuzluğu kendi seçmenini bile isyan ettirdi!

AKP'li belediyenin sorumsuzluğu kendi seçmenini bile isyan ettirdi!
Gaziantep'te yaşanan sel felaketi sonrası AKP'li belediyenin vatandaşlara yardım elini uzatmaması isyan ettirdi. Bir vatandaş; “Elim kırılsaydı da Ak Parti’ye oy vermeseydim” dedi.

AKP'li belediyenin yönettiği Gaziantep kent merkezinde dün öğleden sonra şiddetli gök gürültüsünün ardından sağanak yağmur etkisini göstermesiyle birlikte şehri felç etti. 

Yaklaşık bir saat süren yağmur nedeniyle tıkanan mazgallar sele neden oldu. Bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşlar ve ekiplerin yardımıyla mahsur kalan vatandaşlar araçlarından çıkarıldı. 

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Öte yandan yağmur nedeniyle tek taraflı ve maddi hasarlı kaza da meydana geldi. Sel suları nedeniyle kapağı açılan rögara bir otomobilin lastiği düştü. Olayda yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi. 

"ELİM KIRILSAYDI DA AK PARTİ'YE OY VERMESEYDİM"

Bir vatandaş sel felaketi yaşadıklarını ifade ederek belediyeye isyan etti.

Arabaların çamura saplandığı yerden araçlarını çıkaramayan vatandaşların oluşturduğu kalabalık arasında cep telefonu kamerasıyla video çekerek sesini duyurmak isteyen vatandaş; “Sel felaketi yaşadık, medya bile gelmedi. Gelip şu insanların halini bir görselerdi. Hiç kimsenin umurunda değil. Seçim zamanı oy istemeye gelirler. Elim kırılsaydı da Ak Parti’ye oy vermeseydim” diyerek isyan etti.

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sel felaketi sonrası ortaya çıkan görüntüyü ve isyan eden AKP'li vatandaşın görüntülerini sosyal hesabından paylaştı.

dsfdsfdfsdf.PNG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar