AKP’li belediye tarihi geçmiş ürünleri yardım kolilerinde vatandaşlara dağıttı!

AKP’li belediye tarihi geçmiş ürünleri yardım kolilerinde vatandaşlara dağıttı!
Ordu’nun AKP’li olan Kabadüz Belediyesi tarafından bazı yurttaşlara Ramazan ayında yardım kolisi dağıtıldı. Kolilerin içerisindeki yer alan ürünlerin ise son kullanma tarihlerinin geçtiği ortaya çıktı.

Ordu’nun AKP’li Kabadüz Belediyesi’nde belediye başkanı Yener Kaya adına Ramazan için evlere yardım kolileri dağıtıldı. Yurttaşlar, gelen yardım kolilerini açtıklarında ise içerisindeki ürünlerin son kullanma tarihlerinin geçtiği fark etti.

Yurttaşlardan gelen görüntülerde kolilerin içerisinde bulunan kahvelerin son tüketim tarihlerinin 5 Ocak 2024’te bittiği görülüyor.

akpli-belediye-tarihi-gecmis-urunleri-yardim-kolilerinde-yurttaslara-dagitti-1.jpg

Söz konusu kolilerde bulunan diğer ürünler arasındaki irmiklerin tüketim tarihinin 20 Aralık 2023’te geçtiği gözlemlenirken yurttaşlara verilen unların ise 8 Ocak 2024’te son kullanım tarihlerinin bittiği fotoğraflara yansıdı.

BELEDİYE BAŞKANI İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Belediye Başkanı Kaya yaptığı açıklamada yardım kolilerini kendilerinin dağıtmadığını iddia ederek konuyu yalanladı. Kaya, “Biz bu kolileri dağıtmadık. Birileri bizi yıpratmaya çalışıyor” dedi.

‘Yardım kolilerini Kabadüz AKP teşkilatı mı dağıttı?’ sorumuz üzerine Kaya, “Ben partinin dağıtıp dağıtmadığını bilemem” yanıtını verdi.

Öte yandan Kabadüz Belediye Başkanı Kaya, kendisine konuyu sormamızın ardından sosyal medya hesaplarından daha önce yardım kolilerini halka dağıttıklarına yönelik yaptığı paylaşımları sildi.

akpli-belediye-tarihi-gecmis-urunleri-yardim-kolilerinde-yurttaslara-dagitti.jpg

BELEDİYE PERSONELİ DAĞITMIŞ

Yardım kolilerinin ulaştığı 2 aile ise verdikleri demeçlerde ürünlerin belediye personelleri tarafından kendilerine teslim edildiğini doğruladı.

akpli-belediye-tarihi-gecmis-urunleri-yardim-kolilerinde-yurttaslara-dagitti-1-001.jpg

KÜFLENMİŞ ÜRÜNLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Daha önce de bir bir diğer görüntüde ise Kabadüz Belediyesi’nin bodrum katında ihtiyaç sahibi yurttaşlara dağıtılacak olan un ve bakliyatların küflenmiş olduğu gözlemlenmişti.

Sağlıksız bir depoda bekletilen bu ürünler, belediyenin araçlarına yüklenerek halka dağıtılmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar