AKP'li başkanın vaadi seçime kadar oldu! Yarışı kaybetti otobüs indirimlerini iptal etti

AKP'li başkanın vaadi seçime kadar oldu! Yarışı kaybetti otobüs indirimlerini iptal etti
Yeniden aday olduğu seçimi kaybeden AKP’li Yücel Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevini devretmeden önce toplu taşımadaki indirimleri iptal etti.

Balıkesir'de seçim döneminde AKP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “öğretmen ve sağlık çalışanlarının her zaman destekçisiyiz” diyerek toplu taşıma ücretleri konusunda vaatlerde bulunmuştu.

Seçim öncesinde toplu taşıma ücretlerinde yüzde 40'a varan indirim ve öğrencilere sınav dönemlerinde ücretsiz ulaşım imkanı vaat eden Yılmaz, seçimi kazanmasının ardından bu indirimleri iptal etti.

"BURADAKİ AMAÇ NEDİR BİLMİYORUM"

Konuyla ilgili olarak toplu taşıma şoförü Gökhan Köse, seçim vaadi olarak verilen indirimlerin geri alınmasının çalışanlar arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattığını dile getirdi.

Köse açıklamasında, ““Saat 07.00’den beri çalışıyorum. Bu kartlarla ilgili büyük sıkıntı var. Normal olan öğrenci indirimleri devam ediyor ama seçim vaadi olarak verilen memur kartları var, öğretmen, sağlıkçılardan tam ücret kesiliyor. Normalde 10 TL kesiliyordu. Bunların desteği bize geçte olsa yatırılıyordu en son biraz alacağımız kaldı ama insanlarda öyle bir tepki var ki, neden 15 kesiyor neden böyle oluyor diye. Biz sabahtan beri buradaki arkadaşlar, tek tek konuyu anlatıyor. Buradaki amaç nedir bilmiyorum ama giderayak yine bir sürpriz oldu yani” ifadelerini kullandı.

Balıkesir’de üniversitede okuyan öğrenci Rabia Gülşah Gültaş ise, sınav sürecinin devam ettiği bir dönemde bu değişikliğin öğrencileri olumsuz etkilediğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar