CHP'li vekilin görüştüğü isim açıklandı: ''Bana değil Tayyip'e mi verecekler''

CHP'li vekilin görüştüğü isim açıklandı: ''Bana değil Tayyip'e mi verecekler''
2023 seçimlerine az bir süre kala kulislerden şaşırtan iddialar gelmeye devam ediyor. Millet İttifakı, Cumhur İttifakı'nın aksine henüz adayını açıklamazken, kulislerde dolaşan bir isim tartışma yarattı. Gazeteci Şaban Sevinç, CHP'li bir milletvekilinin Abdullah Gül ile görüştüklerini söyleyerek, ikili arasında konuşmayı açıkladı.

Cumhur İttifakı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan''ı ilan ederken Millet İttifakı cephesinde 6''lı masa toplantıları sürüyor. Muhalefet partileri henüz bir aday üzerinden netleşmezken, kulislerde dolaşan isimler tartışmalara neden oldu.

TV100''de katıldığı  ''Taksim Meydanı'' programında söz alan ve CHP''ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Şaban Sevinç gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı.

''''TAYYİP''E Mİ VERECEKLER''''

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç''in ortaya attığı iddiaya göre, CHP''den bir milletvekilinin eski Cumhurbaşkanı Gül ile iletişim kurduğu öne sürüldü.

Şaban Sevinç, canlı yayında konuyla ilgili şunları kaydetti:

"Sizlere CHP''li bir milletvekilinin Abdullah Gül ile yaptığı diyaloğu anlatacağım. Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı olması hevesini, kendisini ziyarete giden milletvekillerine bildiriyor. CHP''li vekil diyor ki: ''Sizin adaylığınız konuşuluyor, bizim partililer size oy vermez, size çok tepkililer.'' Bunun üzerine Abdullah Gül, ''Niye vermesinler, Tayyip''e mi verecekler'' diyor. CHP''li vekil ise, ''Oy kullanmaya gitmezler'' ifadelerini kullanıyor. Sonrasında ise Abdullah Gül, ''O zaman Tayyip''in devam etmesini istiyorlar'' sözlerini kaydediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar