AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten bomba yerel seçim açıklaması

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten bomba yerel seçim açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Erdoğan İstanbul adayı için teşkilat üyeleri ile görüştü. AKP Sözcüsü Ömer Çelik toplantı sonrası bomba açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimlerine yönelik aday belirleme çalışmalarını sürdürdü. Erdoğan İstanbul adayı için teşkilat üyeleri ile görüşmelerde bulundu..

İstanbul İl başkanlığında düzenlenen toplantıda milletvekilleri, İstanbul'da ikamet eden MKYK üyeleri, ilçe belediye başkanları, teşkilatın ilçe başkanları kadın ve gençlik kolları başkanlarıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüz yüze görüşmelerde aday önerilerini dinledi.

aa-20231217-33207643-33207642-ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-parti-sozcusu-omer-celik.jpg

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

"Bizim Türkiye'nin en büyük kazanımı olarak gördüğümüz meseledir. Tüm teşkilatlarımızla birlikte yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Genel başkanımız geleneğimiz olan her türlü temayülün gerçekleşmesi, demokratik iradenin tecelli etmesi için mekanizmaların çalıştırılması için gerekli talimatı verdi.

Teşkilatlarımızın iradesinin görülmesi için bir takım çalışmalar yapıyoruz. Burada ortak bir aklı tecelli ettirmek sebebiyle bulunuyoruz. Arkadaşlarımız hür iradesi ile hangi adayı görmek istiyorsa önerdikleri isimleri söyleyerek her bir mensubumuzun ilçe başkanlarımızın iradelerini ortaya koyarak bu süreçlerin yansıtıldığı mekanizma uygulanacaktır. Siyasi tarzımızın diğer siyasi partilere örnek olacak modeldir. Temayüller yapıldı. Adana, Ankara İzmir ve bugün İstanbul ile arkadaşlarımıza hür iradelerini yansıtmaları için gerekli çağrıda bulundu.

Önemli bir husus da şudur, siyasi partiler halkın gündemi ile meşgul olmalıdır. Türkiye'nin en büyük partisi olarak hep vatandaşın sesine kulak verdik. Bu mekanizmalar güçlü bir şekilde çalıştırıldı. Toplantımızın önemli bir boyutu da sayın Cumhurbaşkanımız oylama bittikten sonra teşkilat mensuplarımızın görüşlerini dinledi.

Görüşlerine seçimlerine dönük olarak net şekilde yansıttılar. Aslında AKP genel merkezinde yapılan çalışmalar Türkiye'deki çalışmaların özetidir. 30'dan fazla arkadaşımıza söz vermiştir. Bütün bunlar kayda geçti. Bunlar yol gösterici olacaktır. Demokrasi kılcal damarlarına kadar çalıştırılacak. Bugün itibariyle İstanbul teşkilatımızı dinledik."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar