AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks aracının içinde kokain çekerken...

AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks aracının içinde kokain çekerken...
AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks aracının içinde kokain çekerken görüntülenmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Ayvatoğlu’nun Dağ’ın danışmanı olmadığı belirtilirken, AKP’li eski Kastamonu Belediye Başkanı’nın Tahsin Babaş ile birlikte çalıştığı ortaya çıktı.

Onedio’da yer alan habere göre; AKP’li vekil Hamza Dağ’ın özel kalemi/danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu, lüks aracında kokain çekerken görüntülendi.  

hjljklj.jpg

 Sosyal medyanın gündemine oturan görüntülerin ardından paylaşımlarda Ayvatoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yan yana çekilmiş fotoğrafları da yer aldı.     

55555.jpg

Kürşat Ayvatoğlu, bir fotoğrafta da AKP’li Hamza Dağ ile görülüyor.     

44444.jpg

Öte yandan Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanlarından Muhammed Doğan, Ayvatoğlu’nun Meclis kadrosundaki danışmanlardan olmadığını açıkladı.

3333333.jpg     

“Kürşat arkadaşımdı, iyi tanırım” diyen gazeteci Muhammed Vefa ise “Kürşat konuşulacaksa daha önce özel kalemliğini yaptığı Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a da bir bakın. Oğlu neler yapıyor, babası neler yapıyor?” şeklinde bir paylaşım yaptı.     

222222-004.jpg

 

fhfghfgh.jpg

GÖZALTI KARARI! 

Ayvatoğlu’nun lüks bir aracın içinde uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntüler dün sosyal medyada gündem olmuştu. Alican Uludağ'ın haberine göre, görüntülerin yayınlanması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İşte o görüntüler: 

GÖZALTINA ALINDI 

Ayvatoğlu kararın ardından gözaltına alındı. 

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen fotoğraflarda Kürşat Ayvatoğlu’nun da törende Hamza Dağ’ın yayında olduğu görülüyor. Ayvatoğlu, Hamza Dağ’a oturacağı yeri gösterirken toplantı boyunca Dağ’ın yanında ayakta bekledi.

hamza-dag-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar