Akit TV bu kez de BioNTech CEO'su Uğur Şahin'i hedef aldı

Akit TV bu kez de BioNTech CEO'su Uğur Şahin'i hedef aldı
Akit TV'de Haber 16 programında Pfizer ile beraber korona virüs aşısı üreten BioNTech şirketinin CEO'su Türk asıllı Prof. Dr. Uğur Şahin için skandal ifadeler kullanıldı. Şahin'in yaptığı açıklamalara sunucu, "Keşke Almanca konuşsaydı, tercüme yapardık" dedi.

Akit TV'nin Haber 16 programında, Prof. Dr. Uğur Şahin'in korona virüs aşısı ve Türkiye'ye sevkiyatına ilişkin sözlerine yer verildi.

"4.5 milyon dozu planladık. Kış hepimiz için zor olacak. Bu kış neredeyse her ülke için zor olacak. Bizim aşılarımız kışın enfeksiyonu azaltacak durumda değil" diyen Uğur Şahin ayrıca Türkiye'deki üniversitelerle işbirliğine dikkat çekti.

Şahin'in, "aşı" derken zorlanması üzerine sunucu  Yusuf Ozan, "Keşke Almanca konuşsaydı, tercüme yapardık daha kolay anlaşılırdı" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada çok konuşulan bu video büyük tepki çekti.

AŞI KARŞITI ÇIKTI

Akit TV spikeri Yusuf Ozan, Uğur Şahin'in aşı yaptırmayacağını söylediğini iddia ederek şunları söyledi; "Gerekçesi de şu şirketimiz bize bu aşıyı yasakladı. Senin geliştirdiğin aşı sana yasak ama bizlere de dayatma yoluna gidiyorlar."

Ayrıca Yusuf Ozan, Uğur Şahin'in konuşmasıyla ilgili "Bol paralarla 35'inden sonra Türkiye'ye gelen yabancı futbolcular kadar konuşabiliyor" nitelemesini kullandı. 
 

İşte o video:
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar