Akhisarspor amatöre düştü

Akhisarspor amatöre düştü
Akhisarspor, TFF 3. Lig 3. Grup'ta son maçta Erbaaspor'a yenilerek amatöre düşerek uzun yıllar Süper Lig'de mücadele etmiş bir takım olarak önümüzdeki sezonda amatör kümede mücadele edecek.

TFF 3. Lig 3. Grup 29. haftasında Akhisarspor, ikinci sıradaki rakibi Erbaaspor'u konuk etti. Maçın başında Erbaaspor'dan Atalay Yıldırım'ın golüyle skor 1-0 oldu. Ancak Akhisarspor, Bertuğ Uz'un golüyle durumu 1-1'e getirdi. Bu dakikadan sonra Erbaaspor adeta fırtına gibi esti ve Emirhan Çavuş, Alperen Doğan ve tekrar Atalay Yıldırım'ın golleriyle ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda da Erbaaspor'un üstünlüğü devam etti. Berat Yaman'ın 71. dakikadaki golüyle skor 5-1 oldu. Ardından 73. dakikada Tahsin Hacımustafaoğlu'nun golüyle Erbaaspor 6-1 öne geçti. Akhisarspor'un tek cevabı ise 87. dakikada Bora Yılmaz'ın attığı golle geldi ve maç 6-2 sona erdi.

Akhisarspor, uzun yıllar Süper Lig'de mücadele etmiş, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa gibi birçok kupayı müzesine kazandırmış ve UEFA Kupası'nda da boy göstermiş bir takım olarak profesyonel liglere veda etti. Bundan sonra Akhisarspor, önümüzdeki sezonu amatör kümede geçirecek ve bu yeni döneme adapte olacak.

Akhisarspor amatöre düştü

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar