Akaryakıt hırsızlarını korna çalarak kaçırdı

Akaryakıt hırsızlarını korna çalarak kaçırdı
Sultangazi'de park halindeki TIR'dan akaryakıt çalanları oradan geçen başka bir TIR şoförü korkutarka kaçırdı.

Sultangazi'de, seyir halindeki TIR şoförü Hamza Bidikçi, park halindeki TIR'dan akaryakıt çalmaya çalışan hırsızları fark ederek korkutup kaçmalarını sağladı. Olay, 31 Ocak Çarşamba günü, Sultangazi Arnavutköy yolu üzerinde meydana geldi.

TIR şoförü Ali Yeşilyurt, aracını yol kenarına park ederek uyuduğu sırada, bir otomobilin içinde bulunan şahıs, TIR'ın akaryakıt deposunu levye ile açmaya çalıştı. Bu sırada seyir halindeki bir başka TIR şoförü Hamza Bidikçi, durumu fark ederek TIR'ını şüphelilerin üzerine sürdü ve uzun süre kornaya basarak ses çıkardı.

Şüpheliler, kornanın sesini duyduktan sonra hızla olay yerinden kaçtı. Gelişmeler üzerine TIR şoförü Ali Yeşilyurt, polise başvurarak şüphelilerden şikayetçi oldu. O anlar, Hamza Bidikçi'nin araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Şoför Bidikçi, yaşananları anlatarak, hırsızların son model lüks araçlara yerleştirdikleri sistemle TIR'ların yanına yaklaşıp, özel düzenekleri kullanarak hızla akaryakıt çaldıklarını ifade etti. Hırsızların ayrıca plakalarına yerleştirdikleri özel sistemle kameralardan plaka okunmuyor ve hologram plakalar kullanarak tanınmamak için çaba harcadıklarını belirtti. TIR şoförleri olarak bu durumdan oldukça mağdur olduklarını dile getiren Bidikçi, yetkililerin bu konuda gerekli önlemleri almasını talep etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar