Ahmet Gürses: Türk evladına düşman bir kişi tarafından yapılan bu saldırıyı lanetliyorum

Ahmet Gürses: Türk evladına düşman bir kişi tarafından yapılan bu saldırıyı lanetliyorum
Bilecik Belediye Meclisinin 2022 yılı son toplantısında gündem dışı olarak söz alan Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gürses, geçtiğimiz gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e yapılan saldırıyı kınayan bir açıklama yaparak, "Türk evladına düşman bir kişi tarafından yapılan bu saldırıyı da lanetliyorum" tepkisinde bulundu.

GÜNBOYU / SERHAT KAYA

BİLECİK- Türkiye Büyük Millet Meclisi bütçe görüşmeleri esnasında Meclis Genel Kurulu salonunda yaşanan tartışma Milletvekilleri arasında kavgaya dönüşmüş ve yaşanan bu kavga esnasında İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs kafasına aldığı darbe sonucu yaralanmıştı. Aynı zamanda kalp rahatsızlığı bulunan ve geçtiğimiz sene kalp pili ameliyatı geçirdiği öğrenilen Hüseyin Örs kalp pilinin durması sonucu kalbinde ritim bozukluğu yaşayarak acil olarak hastaneye kaldırılmış ve orada da yoğun bakıma alınıştı.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine aralık ayında yapılan Bilecik Belediye Meclisi toplantısı sonunda gündem dışı söz alan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, olayı kınayan bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Gürses konuşmasında, "Bundan birkaç gün önce Büyük Millet Meclisimizde çok acı bir hadise yaşandı. Bu olay için söz almış bulunuyorum İYİ Parti adına. Birçoğunuz takip etmiştir. Meclis genel kurulu çalışmaları esnasında, genel kurul salonu içerisinde Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs ki kendisi eski bir öğretmendir, eğitimcidir. Adalet ve Kalkınma Partisinin milletvekili tarafından darp edilerek kafasında bir açık oluşmuş ve bir yıl önce kalp pili ameliyatı gerçekleşmişti. Kalp pili durmuş sonra elektroşokla tekrar hayata döndürülmüş, yoğun bakımda bir süre kaldıktan sonra çok şükür şu an servise alınmış. Genel sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik. Öncelikle Sayın Milletvekilimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyorum. Büyük Millet Meclisi salonun genel kurulunda olduğunun farkında olmayan, bu milletten uzak, Türk evladına düşman bir kişi tarafından yapılan bu saldırıyı da lanetliyorum. Bunun hesabının sorulacağı günler için çok az kaldı diyorum. Tekrar Milletvekilimize geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar