Ahmet Davutoğlu'ndan Nebati'ye 'Bre akılsız adam' videosu

Ahmet Davutoğlu'ndan Nebati'ye 'Bre akılsız adam' videosu
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, eski Haznine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yle ilgili sosyal medya hesabından bir vieo paylaşarak "Bre akılsız adam!" notunu ekldi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Bakanlık görevini Nebati'den devralan Mehmet Şimşek'in "Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır." ifadelerinin de yer aldığı bir video paylaşan Davutoğlu, paylaşıma "Bre akılsız adam!" notunu ekledi.

bre.png

"EKONOMİYİ YÖNETECEK BEYİN YOK"

Mehmet Şimşek'in devir teslim töreninde verdiği mesaj üzerinden Nebati'ye eleştiri yöneltilen videoda Nebati'nin, "Sen kim oluyorsun da beni İngiliz vatandaşı bir maliyeciyle karşılaştıracaksın. Sen kim oluyorsun da Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı’nı hor göreceksin. Hadi oradan, hadi" ifadeleri de yer aldı.

Videonun sonunda ise Davutoğlu'nun daha önce "Ekonomiyi yönetecek beyin yok" dediği Nebati'ye yaptığı eleştirilere yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar