Adnan Oktar suç örgütü operasyonunda Yeşilçam’ın usta oyuncusunun yeğenine gözaltı

Adnan Oktar suç örgütü operasyonunda Yeşilçam’ın usta oyuncusunun yeğenine gözaltı
Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik operasyonda yeni gelişmeler ortaya çıktı. İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden birinin Yeşilçam’ın usta oyuncusu Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu olduğu öğrenildi.

Habertürk’te yer alan habere göre, İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde, Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanması ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalarda örgütün lider ve yönetici grubunda yer alan şüphelilerin tutuklandığı tarihten sonra güncel bir yapılanma sürecine girildiği tespit edildi.

Cezaevinden alınan talimatların, örgütün avukat yapılanmasında yer alan şüpheliler tarafından dışardaki örgüt üyelerine iletildiğini belirleyen ekipler, dışardaki örgüt üyelerinin ise lojistik, hukuk, finans, dijital kanatlardan oluşan bir görev dağılımı üzerinden faaliyet yürüttüğünü saptadı.

ŞENER ŞEN’İN YEĞENİ GÖZALTINA ALINDI

Düzenlenen operasyon kapmasında gözaltına alınan isimler arasında ünlü oyuncu Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu da bulunuyor. Efeoğlu, 2018 yılında Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınmıştı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Efeoğlu daha sonra tahliye olmuştu.

2018 YILINDA OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ 176 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Adnan Oktar ve suç örgütü üyelerine 11 Temmuz 2018''de operasyon düzenlenmişti. Düzenlenen operasyonda 176 kişi gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar