Adnan Oktar davasına katılan avukat yaşananları anlattı! Oktar duruşmada kime 'çok güzelsin' diyerek gözüne kestirdi

Adnan Oktar davasına katılan avukat yaşananları anlattı!  Oktar duruşmada kime 'çok güzelsin' diyerek gözüne kestirdi
Avukat Eser Çömlekçioğlu, duruşma salonunda Adnan Oktar ile yaşadığı olayı “Korkunç” diyerek tek tek anlattı.

Suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın “Kedicikler” olarak alınan küçük yaştaki genç kızları nasıl tuzağına düşürdüğü, nasıl finansal kaynak sağladığına dair tüm detayların anlatıldığı belgesel sosyal medyada çok konuşuldu.

Belgeselin devamı olarak yayınlanan yeni bölümünde ailelerin evlatlarını bu tuzaktan, örgütten kurtarmak için nasıl mücadeleler verdiği aktarıldı.

adn.jpg

Belgeselde yer alan Elvan Koçak'ın avukatı Eser Çömlekçioğlu, Mirgün Cabas'ın sorularını yanıtlayarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Çömlekçioğlu, örgütün elinde olan “Kedicik” olarak adlandırılan kadınlar arasında hala bazı evlerde kalan kadınlar olduğunu, Adnan Oktar’ın mal varlıklarına el konulsa da yurt dışından bir para akışı sağlamaya devam ettiğini iddia etti.

adnan-oktar-sener-senin-yegenini-bakin-kiminle-evlendirmis-1531978429669.jpg

“ADNAN ONA BAKIYOR O ADNAN'A BAKIYOR”

Duruşma salonunda yaşadığı bir olayı “korkunç” diyerek ifade eden Çömlekçioğlu, şunları anlattı:

Adnan Oktar'ın son savunması, 10 bin yılla yargılanıyor, can telaşında olmanız gerekirken bir avukat geldi sanık tarafına daha önce hiç gelmemiş tanımıyoruz. Güzel bir kızcağız giymiş kıyafetini eteğini en önde oturuyor. Adnan Oktar'ın görebileceği bir noktada. Elinde telefonu tüm duruşma boyunca oturdu, Adnan ona bakıyor o Adnan'a bakıyor. Sonunda Adnan dayanamadı kendisi de söyledi 'Kızcağız baksanıza dedi ne kadar güzel dedi su gibi dedi' adam 10 bin yılla yargılanıyor hâlâ güzel kadına iltifat etmenin peşinde. Çok garip bir kafa.

ololol.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar