Adem Büyük ve Ozan Tufan'a PFDK'dan şok!

Adem Büyük ve Ozan Tufan'a PFDK'dan şok!
PFDK geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Galatasaraylı Adem Büyük'e 3 ve Fenerbahçeli Ozan Tufan'a 2 maçtan men cezası verdi.

İki oyuncuya PFDK'dan kötü haber!

Yaklaşık 3 aylık bir sürenin ardından geçtiğimiz hafta başlayan Süper Lig'de sürpriz sonuçlar alınmış ve 4 oyuncu da kırmızı kart görmüştü.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'a mağlup olduğu mücadelede çift sarı karttan atılan Adem Büyük, hakeme yönelik hareketi nedeniyle 3 maçla cezalandırılırken Kayserispor mücadelesinde de yaptığı sert faulden sonra direkt kırmızı kart gören Fenerbahçeli Ozan Tufan da 2 maç men cezası aldı. 

TFF'nin her iki oyuncu için yaptığı açıklama şöyle;

"- GALATASARAY A.Ş. sporcusu ADEM BÜYÜK'ün, 14.06.2020 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına,

- FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu OZAN TUFAN'ın, 12.06.2020 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-HES KABLO KAYSERİSPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir."
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar