Adana'da bakana sert tepki! ''Devlet yok burada''

Adana'da bakana sert tepki! ''Devlet yok burada''
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Adana'da vatandaşların sert tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşlar '50 saat sonra mı gelmek aklınıza geldi?' ve 'Devlet yok burada' sözleriyle Kirişçi'ye tepki gösterdi.

Türkiye 6 Şubat''ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ilde ciddi yıkıma yol açarken, ilk belirlemelere göre binlerce ölü ve on binlerce yaralı tespit edildi. 

"BİR TANE VİNÇ GETİREMEYEN DEVLET"

Günlerdir gelmeyen yardımların ardından vatandaşlardan siyasilere zehir zemberek sözler sarf ediliyor. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada 10 bakanın, 10 farklı şehire giderek çalışmalarda yer alacağını ifade etmişti. 

Adana''daki çalışmalara katılan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, vatandaşların "Burada devlet yok. Bir tane vinç getiremeyen devlet. 50 saat sonra mı aklınıza geldi buraya gelmek" sözleriyle karşılaştı. 

HATAY''DA YARDIMIN ESAMESİ YOK

Özellikle Kahramanmaraş ve Hatay şehirlerinde kurtarma çalışmalarının vatandaşların kendi imkanlarıyla sürdürüldüğüne yönelik çok sayıda paylaşım bulunurken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kahramanmaraş''ta enkaz bölgelerini gezerek "Burada ekip yok, battaniye yok, çorba yok, yol kenarında ölüler var. Soğuktan donan ölüler var. Bu mu sizin devlet yönetmekten anladığınız" sözleriyle duruma tepki gösterdi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar