Adam köpeğe dönüştü: Sokakta insanlara kendini sevdiriyor!

Adam köpeğe dönüştü: Sokakta insanlara kendini sevdiriyor!
Japonyalı adam collie cinsi köpek olmak için kostüme 480 bin lira harcadı. Kostümü giyerek artık dört ayak üstünde yürüyen Japonyalı adamın sahibi de bulunuyor.

Japonya'dan Toco isimli adam, ömür boyu süren köpek olma tutkusunu gerçekleştirmek için insan boyunda bir collie kostümüne 12.480 sterlin (Mevcut kur ile 482 bin TL) harcadı.

Toplum içinde dört ayak üzerinde yürüyen Toco, bir Alman TV kanalı tarafından yapılan röportajda, "sahibi" insanlara "ısırmayacağına" dair güvence verdiği için insanların onu sevmesine memnuniyetle izin vereceğini açıkladı.

toco-3.jpg

Muhabir Karolina Kaminska, çocuklar Toco'yu okşamak için ellerini uzatırken ebeveynlere köpeğin ısırmayacağına dair güvence verdi. Bir çocuğun annesi oğlunun köpekten "biraz korktuğunu" itiraf etti.

Toco köpek olduğu için insanların onu sosyal medyada zorbalığını ve bu durumun kendisini üzdüğünü açıkladı ve "Çocukluğumdan beri hayvan olma gibi belirsiz bir fantezim vardı. Bunun bir dönüşüm arzusu olup olmadığını merak ediyorum" diye ekledi.

toco-4.jpg

Toco, hiperrealistik bir collie kostümü için binlerce sterlin harcamasına rağmen, insanların hobisine yönelik algılarıyla mücadele etmeye devam ediyor.

Fetiş konusunda aldığı olumsuz yorumlar sorulduğunda Toco şunları söyledi: "İnsanların böyle düşünebilmesi beni üzüyor. Hayvanları seviyorum ve bir collie gibi rol yapmaktan zevk alıyorum. Bu benim hobim, bu yüzden devam edeceğim. Beni mutlu ediyor ve diğer insanları da mutlu ediyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar