‘Adalet ve Değişim Yürüyüşü’nü başlatan Tanju Özcan: Gönlünden geçen genel başkanı açıkladı

‘Adalet ve Değişim Yürüyüşü’nü başlatan Tanju Özcan: Gönlünden geçen genel başkanı açıkladı
CHP’den ikinci kez ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi üzerine Ankara’ya “Adalet ve Değişim Yürüyüşü”nü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gönlünden geçen genel başkan adayını açıkladı.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

CHP’den ikinci kez ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi üzerine dün Bolu’dan Ankara’ya 10 gün sürecek 'Adalet ve Değişim Yürüyüşü'nü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Habertürk TV canlı yayınına bağlanarak spiker Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.

‘GÖNLÜMDEN GEÇEN ADAY İMAMOĞLU’

Gönlünden geçen genel başkan adayının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu dile ifade eden Özcan, şu ifadelere yer verdi:

“Ben sokakta insanlarla konuşan bir siyasetçiyim. Şu anda sokakta İmamoğlu’nun ismi öne çıktığı için ben de aday olması halinde kendisini desteklemeye hazır olduğumu ifade ettim ama Sayın İmamoğlu aday olmazsa, Sayın Kılıçdaroğlu istifa ederek veya olağan ya da olağanüstü kongreyle koltuğundan indirilebilirse, bu partide genel başkanlık yapabilecek çok sayıda insan var. Adı bilinen veya bilinmeyen.”

İmamoğlu’nun kurduğu değişim platformundaki konulara katıldığını anlatan Özcan, “En çok katıldığım nokta, hiçbir şey olmamış gibi davranamayız. Sorumluyu da aramaya gerek yok. Sorumlu belli aslında. Ben Ekrem Bey’in biraz daha net olmasını bekliyorum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar