Abdurrahim Albayrak'tan İrfan Can Kahveci ile ilgili Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar! 

Abdurrahim Albayrak'tan İrfan Can Kahveci ile ilgili Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar! 
Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalarda bulundu. Albayrak, İrfan Can Kahveci'nin Mert Hakan Yandaş ve Vedat Muriç gibi Galatasaraylı olduğunu öne sürdü. 

Galatasaray ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Yenibosna'daki ofisinde Galatasaray'ı takip eden basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı, Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcu İrfan Can Kahveci'nin çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu belirtti.

Daha önce Fenerbahçe'ye giden Mert Hakan Yandaş ve Vedat Muric'in de kendilerini istediğini aktaran Albayrak, şunları kaydetti:

"VEDAT BOYNUMA SARILIP AĞLADI"

"Hiçbir futbolcuya kırgınlığım olmadı ama üzdü. Mert Hakan'ın Vedat Muric'in burada fotoğrafları var ama paylaşmam. Vedat gece saat 02.00'de buradan giderken boynuma sarılıp ağladı. Ancak bunlar olacak. Bütün futbolcuları bir kulüp alamaz. İrfan çok istedi ama verebileceğimiz maksimum parayı verdik. Bunun üzerine çıkamayacağımızı söyledik. 

"YATIRIM OLARAK DÜŞÜNDÜK"

Ancak hiçbir zaman bir futbolcuya odaklanmadık. Görüşmelerimizi sürdürdük. İrfan olmayınca hemen Fernandes'i getirdik. İrfan'ı alsaydık Fernandes'i de getirirdik. Kendisi çok önemli bir futbolcu. Onu Türkiye'ye Fatih hocamız dışında kimse getiremezdi. İrfan'ı gelecek için yatırım olarak düşündük. 

"RÜYAYI TERİM GERÇEKLEŞTİRDİ"

İrfan Can çok iyi bir Galatasaraylı ancak başka takıma gitmiş oyuncular hakkında fazla konuşmayalım. Fernandes'in Türkiye'ye gelmesi bir rüya. Bunu gerçekleştiren de Rui Costa ile Fatih Terim. Bu rüyayı Fatih Terim gerçekleştirdi. Ben sadece imzaları attım."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar