Abdülkerim Bardakçı ve Kuntz arasında geçen diyalog: Milli takım kampından niye ayrıldığı ortaya çıktı

Abdülkerim Bardakçı ve Kuntz arasında geçen diyalog: Milli takım kampından niye ayrıldığı ortaya çıktı
Abdülkerim Bardakçı'nın milli takım kampından niye ayrıldığı belli oldu.

Türkiye A Milli Takımı’nda Japonya ile oynanan ve 4-2 kaybedilen maç öncesi Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakçı'nın çıkartıldığı açıklanmış, bu durum gündemi bir süre meşgul etmişti.

Yaşananların perde arkasına ulaşıldı. Buna göre, A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Abdülkerim’in, kampa gittiği ilk gün Stefan Kuntz ile özel bir görüşme gerçekleştirildiği öğrenildi.

Bu görüşmede, tecrübeli stoperin eşinin hamileliğinin son aşamada olduğunu söyleyip, “Ermenistan maçı A Milli Takımımız için çok önemli. Bu nedenle bu maçta takımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Japonya karşılaşması ise özel bir maç ve eşim her an doğum yapabilir. İzin verirseniz Belçika seyahatine katılmak istemiyorum. Galatasaray’ın tesisleri ile evimin arasındaki mesafe 15 dakika. Bu süreçte antrenmanlara devam edeceğim” dediği bildirildi.

‘SEN OLMASAN DA OLUR’

Kuntz’un ise buna karşılık, “Ermenistan maçında takımla beraber olmanı ben de istiyorum. Japonya maçı özel ve sen olmasan da olur” dediği dile getirildi.

Bu gelişme üzerine Abdülkerim Bardakçı, Ermenistan karşılaşmasının ardından Milli Takım kadrosundan çıkarıldı.

‘KENDİSİNE İZİN VERİLDİ’

Abdülkerim de Florya Tesisleri evine yakın olduğu için Galatasaray ile antrenmana çıktı. TFF de resmi sitesinde, Abdülkerim için, “Hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı” açıklaması yapılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar