8 Haziran 2022 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

8 Haziran 2022 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu öncesinde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Kadınların kadınlarla, erkeklerin erkeklerle mücadele ettiği kaptanlık oyununu en hızlı olan yarışmacı kazanarak kendi ekibini oluşturdu. En iyi süreyi yapan erkek ve kadın yarışmacı ise haftanın kaptanları oldu.

Kaptanlık oyunu sonrasında dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı izleyiciler tarafından araştırılırken, ödül oyununu kazanan takım merak konusu oldu. Peki 8 Haziran 2022 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, haftanın takım kaptanları kim oldu, yeni ekipler nasıl oluştu? İşte Survivor All Star''da merak edilenler... 

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star''da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yeni takımını oluşturan takım kaptanları dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Nefes kesen mücadelelere sahne olan dokunulmazlık oyununu 2-0 skorla mavi takım kazandı. Uzun süredir galibiyet hasretine son veremeyen kırmızı takımda takımlar değişse de sonuç değişmedi. Kırmızı takımda derin görüş ayrılıkları yaşandı. Dokunulmazlık sembolü; Oyunlarda 5''te 5 yapan ve  tek kum torbasıyla 4 küpü düşüren Berkan''a verildi. 

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kaptanlık oyununu erkeklerde Çağan Atakan Arslan 46 saniye ile en iyi süreyi yaparak kazandı. Kadınlarda ise kaptanlık oyununda Nagihan Karadere  52 saniye ile en iyi süreyi elde ederek kadınların kaptanı seçilmiş oldu. 

KAPTANLIK OYUNU SONRASI TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Mavi Takım

ATAKAN (Haftanın Kaptanı)
Berkan
Nisa
Ogeday
Hikmet

Kırmızı Takım

NAGİHAN (Haftanın Kaptanı)
Ayşe
Adem
Anıl
Batuhan

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan ada oylaması sonucunda Survivor 2022 All Star haftanın ilk eleme adayı 3 oyla Ayşe Yüksel oldu. Ayşe''den sonra en yüksek oyu 2 oyla Batuhan aldı. Böylelikle Batuhan Ayşe çekişmesinin galibi de ada oylaması sonucunda Batuhan oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar