Potada iki şampiyon vardı! Survivor'da elenen isim açıklandı...

Potada iki şampiyon vardı! Survivor'da elenen isim açıklandı...
Survivor All Star 2022 dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

Survivor''da dokunulmazlık oyununun ilk turunu 8 - 6 skor ile Kırmızı takım kazandı. Survivor''da ikinci turu ise Mavi takım 8 - 6''lık skor ile kazandı. İkinci turu Mavi takımın kazanmasıyla dokunulmazlık oyunu en iyiler (Best Of) turuna kaldı. En iyilere kalan karşılaşmada 3 - 0''lık skor ile Mavi takım dokunulmazlığın sahibi oldu.

ELEME ADAYILARI

Survivor''da üçüncü eleme adayı Hikmet Tuğsuz oldu. Dördüncü eleme adayı mavi takımda Berkan''ın performans birincisi seçilmesinin ardından Ogeday oldu. Survivor''da haftanın ikinci eleme adayı yapılan ada oylaması sonucu Mavi takımdan Çağan Atakan Arslan olmuştu. Survivor''da yeni haftanın ilk eleme adayı Mavi takımdan Nisa Bölükbaşı olmuştu.

"İKİ TANE ŞAMPİYON VAR"

Kırmızı takımda Nagihan performans birincisi seçildi. Dört eleme adayının belli olmasından sonra konseyde eleme adaylarına tek tek söz verildi.

Hikmet, ''''Survivor hayatım 2018 yılında yarım kaldı. Buraya gelirken de tedavim yarım kaldı. Hikayemi devam ettirmek için buraya geldim. Buranın hakkını sonuna kadar verdiğimi düşünüyorum. Ben burada savaşımı verdim. Sevenlerim de dışarıda mücadele verdi. Son düzlükteyiz. Artık bu kurtlar sofrasında son yemek son masa.'''' dedi.

Ogeday, ''''Çok güzel bir dokunulmazlık kazandık. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mücadele ettik. Bugünkü dokunulmazlığın anlamı, Berkan kendini korumuş oldu. Karşı taraftan biri isim çıkardık. Yüzde 25 ihtimal verdik. Çok uzun zamandır buradayım. Daha önce de güzel sezon geçirdim. Bir takım olmayı bu sene de başardık.'''' ifadelerini kullandı.

Nisa, ''''Hatalarım oldu. Herkesin oldu. Hepimiz insanız. Kimin olmadı ki? Ben hatalarımla kendimi kabul ediyorum. Burada da kalmak istiyorum. Hatalarımla burada olmamı istiyorlarsa desteklerini bekliyorum. Çok da mutlu olurum. Gitmek istemiyorum. Zor pota olduğunun farkındayım. İki tane şampiyon var. Kendimle gurur duyarım elenirsem bile. '''' cümlelerini belirtti.

Atakan, ''''Kendinden ödün vererek şampiyon olmaktansa onurlu bir şekilde beşinci olmayı tercih ederim. Neysem onu gösterdim. Yaptıklarım için pişman değilim. Hatalarımız da olmuştur. Herkesin hataları oluyor. Affola. Burada kalmayı çok istiyorum.'''' diye konuştu.

SURVIVOR''A VEDA EDEN İSİM...

Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyu alarak Survivor''a veda eden ismi açıkladı. Yapılan oylama sonucu adaya veda isim Atakan oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar