13 Haziran Survivor ikinci eleme adayı belli oldu

13 Haziran Survivor ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da 13 Haziran 2022 Pazartesi akşamı ikinci eleme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu.

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor''da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı. İlk turu ünlüler takımı 8-6 kazandı. İkinci turda ise skor Gönüllüler 8-6 kazandı. Bayrak yarışına kalan 3. turu ise Ünlüler 3-0 kazandı.

Oyunun ilk turunu ünlüler, ikinci turunu ise gönüllüler kazanmıştı. Oyun en iyilere uzadı ve oyun sonunda kazanan ünlüler oldu. Nisa, Ayşe''ye karşı kaybettiği oyun sonunda elini sert şekilde parkura vurdu. Ağrısına dayanamayan yarışmacıya doktorlar müdahalede bulundu. Ogeday, Nisa''nın elini vurmasına karşılık ''''Neden kendine zarar veriyorsun?'''' sorusunu yöneltti. Nisa''nın yanıtı da ''''Kendimi sevmiyorum çünkü'''' oldu.

Oyun sonunda Murat Ceylan, ''''Senin bence sinirine yenik düşerek kendine bu sakatlığı yaşatmaman lazım. Ya elin kırılsa... Bunu kendine yaşatmamalısın'''' sözlerini kullandı. İki takım Bil Bakalım oyununa çıktı. Oyun sonunda ödül olarak yarışmacıları soğuk kahve bekliyordu. Kazanan ise yeniden ünlüler oldu.

HAFTANIN İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

İlk dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde oy çokluğu ile eleme potasına Nisa gönderildi. Dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandığı için Mavi takım konseye gitti. Mavi takımda dokunulmaz isim Berkan oldu. Konseyde en çok ismi yazılan kişiyi Acun Ilıcalı açıkladı. Haftanın ikinci eleme adayı Atakan seçildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar