8 aylık evlilik bitiyor! Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in boşanmasının detayları belli oldu

8 aylık evlilik bitiyor!  Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in boşanmasının detayları belli oldu
Geçtiğimiz sene ağustos ayında evlenen şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir boşanma kararı aldı. Evliliklerinin 8. ayında ayrılık kararı alan çiftin boşanma detayları da belli oldu.

COŞKUN ÇELİK-GÜNBOYU

8 ay önce nikah masasına oturan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti boşanma kararı aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş''ın aktardığına göre, Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir''in evliliği bayram sonrası açacakları davayla son bulacak. Avukatlarına talimat veren ikili anlaşmalı olarak yollarını ayıracak. Mahkemeye sunacakları dilekçede fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirtecek olan ikili karşılıklı hiçbir talepte bulunmayacak.

Çiftin gizlilik talep edecekleri iddia edilen boşanma davasının birçok ünlü ismin işlemler daha hızlı ilerlediği için tercih ettiği Beykoz Adliyesi ya da Büyükada''daki Adalar Adliyesi''nde açılacağı konuşuluyor.

10 gün önce Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan ünlü çift, "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar