76 yaşındaki adamdan torunu yaşındaki genç kıza skandal taciz: O anlar bir gazeteciye denk geldi

76 yaşındaki adamdan torunu yaşındaki genç kıza skandal taciz: O anlar bir gazeteciye denk geldi
Sakarya'da 76 yaşındaki yaşlı adam, bir kadını kıyafetine bakarak taciz etti. Adam, "ben 76 yaşındayım, insanları tahrik ediyorlar. Bu hale geldik ya... Anadan üryan dolaşıyorlar” ifadelerini kullandı.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Sakarya’da 76 yaşında olduğunu söyleyen yaşlı adam, bir kadını kıyafetine bakarak taciz etti. Halk54 adlı sitenin yayınladığı görüntülere göre adam, genç kadına "Giyinik olman lazım, ben 76 yaşındayım. Beni tahrik ediyorsun" cümlelerini kullandı. O anlarda çevredeki vatandaşlar ise şahsı oradan uzaklaştırmaya çalıştı.

O anları görüntüleyen gazeteci ise, adamın yanına giderek "Ne oldu, ne dedi hanımefendi size?" sorusunu sordu. Adamın kendini savunmak için kullandığı cümleler şoke etti.

Yaşlı adam "Ben 76 yaşındayım, insanları tahrik ediyorlar. Bu hale geldik ya... Anadan üryan dolaşıyorlar. 'Kızım, böyle dolaşma' dedim. Sadece bu kadar. Başka bir şey yok. Ben niye karışayım, insanız ya" ifadelerini kullandı.

Konuşmasına devam eden adam "Allah-u Teala sadece kıskanmayan domuzu yarattı. 18 bin alemin içinde ben aptal değilim ya. 99 depremi oldu, öbür tarafta 45 bin kişi öldü. 45 milyon kişi ölse gene değişen bir şey yok ya. Ben bunu söylüyorum, yoksa beni ilgilendirmez, seni ilgilendirmez diye bir şey yok. İlgilendirir, ilgilendirmesi lazım. İnsanız çünkü" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar