İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında ne yaşanıyor sorusuna Sarıgül’den bomba yanıt! Sunucu cevabı duyunca kulaklarına inanamadı

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında ne yaşanıyor sorusuna Sarıgül’den bomba yanıt! Sunucu cevabı duyunca kulaklarına inanamadı
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, katıldığı Youtube programında Ekrem İmamoğlu sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

AHMET UNUTGAN / GÜNBOYU

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, YouTube kanalı Serbest TV’de gazeteci Hilal Köylü’nün sorularını yanıtladı.

Bugün gerçekleştirilecek olan Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesini değerlendiren Sarıgül, “Bu sabah Ekrem İmamoğlu ile konuştum ve kendisinden Tarkan’ı Erzincan’a getirmesini rica ettim. Öncelikli beklentim bu. O da dedi ki 29 Ekim’de ben Tarkan’ı İstanbul’da çıkarmak istiyorum. İstanbul’a Tarkan her zaman çıkar, önemli olan can şehir olan Erzincan’a gelmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Sarıgül’ün açıklamalarının devamı ise şöyle:

“Ekrem Bey, siyasette çok mesafeler alabilir. Çalışmaları var. Eminim ki yarın Sayın Genel Başkanımızla çok kaliteli, seviyeli bir toplantı yapacaklar. Siyasetin sermayesi halkın sevgisi. Hakk’ın sevgisini halkın sevgisiyle buluşturabilmek. Şayet bir siyasi bir yere gelmek istiyorsa acele etmemesi lazım. Arkasında eserler bırakması lazım, ülküleri olması lazım. Ekrem Bey de bu konuda çalışmalarını yapıyor, inşallah daha iyi noktaya getirir.

Particilik takım oyunudur. Ekrem Bey de bu takımın bir oyuncusu. Bir takımda sizin gol atmanız başarı değildir. Siz gol atabilirsiniz ama takım maçı kaybediyorsa bunun bir anlamı yoktur. Ekrem Bey de takımın önemli oyuncularından bir tanesidir.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar