50 liralık insanlık dramı!

50 liralık insanlık dramı!
Ankara'da bir marketten alışveriş yapan 80 yaşındaki kadın, 50 liralık fişi olmadığı için servis aracına alınmadı. O anlar kameraya yansıdı...

50 LİRALIK İNSANLIK DRAMI!

Elinde iade fişi ile marketten değişim yapan 80 yaşındaki yaşlı kadın, servis yolu üzerindeki evine gitmek için araca binince, elindeki alışveriş fişinin servis kullanmak için yeterli olmadığını söyleyen şoför tarafından azarlanarak araçtan indirildi.
 
Bu uygulamaya karşı çıkan ve yaşlı kadını araçtan indirmenin çirkin olduğunu savunan diğer müşteriler, kendi akrabası ve yakını olduğunu söyleyerek yaşlı kadına yardımcı olmaya çalıştılar ise de, aracı durduran şoför müşterilerle tartıştı. Sonunda bütün müdahale ve itirazlara rağmen teyze araçtan indirildi. Yaşananlarla ilgili konuşan müşteri temsilcisi uygulamanın doğru olduğunu; ama ramazan dolayısıyla 50 TL’ye indirildiğini söylendi.
 
"ARAŞTIRALIM" DEMEKLE YETİNDİLER
 
Odatv''ye konuşan ve adını vermek istemeyen görevliler, servis aracına binmek için gerekli alışveriş limitinin ramazan sonrası tekrar 100 TL bandına çıkarılacağını söyleyerek olayla ilgili yorum yapmadılar ve araştıralım demekle yetindiler. Ayrıca vatandaşlar, kamerayla da çekilen olay sırasında market bünyesinde konuyla ilgilenecek kimseyi bulamadıklarını ve kimsenin ilgilenmediği söylediler.
 
BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ
 
Görüntülere sosyal medyada büyük tepki gösterildi. Vatandaşlar ardı ardına tweetler atarken Ankara Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti.
 
Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin yaptığı paylaşımda “Konuyla ilgili olarak, ABB Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhâl uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar