5 milyon çalışan emekliye verilecek 5000 liralık ikramiye için flaş gelişme! Ödeme takvimi belli oldu

5 milyon çalışan emekliye verilecek 5000 liralık ikramiye için flaş gelişme! Ödeme takvimi belli oldu
Son dakika... Çalışan emeklilere de verilmesi kararlaştırılan 5 bin liralık ikramiyeye dair ödeme tarihi netleşti. 28-29 Aralık tarihlerinde 5 milyona yakın çalışan emekli ikramiyelerini almış olacak.

Çalışan emeklilere verilmesi kararlaştırılan 5 bin liralık ikramiye ödemesinin tarihi netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekim ayında meclise sunduğu ve çalışmayan emeklilere yönelik açıkladığı '5 bin lira ikramiye' kararının ardından, 'çalışan emekliye de 5 bin lira ikramiye' tartışması gündeme gelmişti.

Habertürk'ten Bülent Aydemir'in aktardığına göre, çalışan emeklilere bir defaya mahsus ödenecek olan 5 bin TL'lik ikramiye ile ilgili düzenleme, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşmeleri devam eden torba yasa içerisinde yer alıyor.

AKP Grup Başkanlığı, yılbaşına yetiştirilmesi planlanan ikramiyeler için torba yasada kalan maddelerin değerlendirilmesi amacıyla bütçeden öncelik verecek. Planlamaya göre, önümüzdeki hafta çarşamba günü Genel Kurul'da tüm maddelerin oylanarak yasanın yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Bankalara gerekli talimatlar iletildi ve hazırlıklar tamamlandı. 28-29 Aralık tarihlerinde 5 milyona yakın çalışan emeklinin hesaplarında 5 bin TL'lik ikramiyelerinin yatırılması planlanıyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar