5 Kasım'da burçları neler bekliyor? İşte Koç, Yengeç, Oğlak, Balık ve tüm burçlar için günlük burç yorumları

5 Kasım'da burçları neler bekliyor? İşte Koç, Yengeç, Oğlak, Balık ve tüm burçlar için günlük burç yorumları
5 Kasım günü burçları nelerin beklediği astroloji severler tarafından sorgulanıyor. Bugün Satürn durak pozisyonunda dururken, Ay ise Aslan'da ilerleyecek. İşte Koç, Yengeç, Oğlak, Balık ve diğer tüm burçlar için günlük burç yorumları...

Bugün Ay Aslan burcunda güne başlanırken, daha neşeli ve çocuksu hissedebiliriz. Mars ve Merkür'ün Jüpiter karşıtlığına ise Ay'ın zorlayıcı bir açısı eşlik ediyor. Bu sebeple son derece hareketli, stresli bir gün de geçirmek mümkün olabilir. Gün boyu çeşitli kazalara, sakatlanmalara ve öfke patlamalarına dikkat etmekte fayda var.

İşte burç burç 5 Kasım 2023 günü burç yorumları...

KOÇ:


Aslan burcundaki ay ile Akrep burcundaki güneş ve Mars arasında yaşanan açı, samimi ve mutlu anların habercisi olabilir. İlişkilerde fedakarlık yapılması gerekebilir, ancak bu zamanda partnerler veya sevgililerle özel bir şeyi paylaşmaktan daha çok keyif alabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız varsa onlarla ekstra şefkatli, sevgi dolu anlar geçirebilirsiniz.

BOĞA:


Aslan burcundaki ay, Güneş ve Akrep burcundaki Mars ile açıya girdiğinde, yakın çevrenizle kucaklaşmak ve mutlu bir gün geçirmek söz konusu olabilir. Ortaklarınız veya daha fazla yakınlık paylaşmak istediğiniz kişiler de ekstra duygusal desteğe ihtiyaç duyabilir; Birlikte gülerek biraz stres atabilirsiniz.

İKİZLER:


Aslan burcundaki ay, Güneş ve Akrep burcundaki Mars ile çarpıştığı için bugün programınızda bazı aksaklıklar yaşanabilir, fakat bu aksilikler size diğer ihtiyaçlarınızı karşılamanız için bir ipucu teşkil ediyor olabilir. Aslan ayı sizin için daha yaratıcı ve etkileyici bir zaman dilimi olabilir.

YENGEÇ:


Özgürce verme ve dilediğinizi yapma arzusu, Aslan burcundaki ay Güneş ve Akrep burcundaki Mars ile çatıştığında hissedilebilir. Parasal kaynaklarınızı yakınlarınıza sunmak isteyebilir ya da eğlenceli bir şeye para harcamak isteyebilirsiniz.

burclar22.png

ASLAN:


Aslan burcundaki ay, Güneş ve Akrep burcundaki Mars ile çatışırken daha fazla onay ve yakınlık arzulayabilirsiniz. Sevdiklerinizle temasa geçebilirsiniz. Ayrıca mesleğinizi veya mesleki hedeflerinizi destekleyen beklenmedik fırsatlar ortaya çıkabilir.

BAŞAK:


Aslan burcundaki ay, güneşle çatışıyor ve Akrep burcundaki Mars, dinlenme ve boş zamanlarınızı iyi değerlendirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Akrep mevsimi zihninizin dolu olduğu ve daha üretken olduğunuz bir dönem olabilir ancak dinlenmeyi unutmamalısınız.

TERAZİ:


Ay Aslan burcundayken arkadaşlarınız ve sevgiliniz size hediyeler veya sevgi dolu ilgi sunabilir, fakat onun Güneş ve Akrep burcundaki Mars ile çatışması aynı zamanda değerlilik hakkındaki duygularınızı sorgulamaya da sebep olabilir.

AKREP:


Aslan burcundaki ay, burcunuz Akrep burcundaki Güneş ve Mars ile çatışırken, güç ve nüfuz meseleleri tartışmaya açılabilir. Kamusal imajınız veya profesyonel bir projeye ilişkin algınız ile gerçek hayattaki yaşadıklarınız arasında bir tutarsızlık olduğunu sezebilirsiniz.

YAY:


Bugün hayranlık uyandıran ve gizemli bir konunun özünü yakalama arzusunda olabilir ve araştırma, keşfetme arzusu taşıyabilirsiniz. Ayrıca merak ettiğiniz konularda gizli bilgiye erişme isteğiniz de artabilir. Bakış açılarınız büyük bir dönüşüm geçiriyor!

OĞLAK:

Ayın Aslan burcunda olması nedeniyle çok özel veya samimi bir zaman dilimi geçirmek isteyebilirsiniz ancak Güneş ve Mars'ın Akrep burcundaki çatışması, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki diğer kişilerle net sınırlar koyma konusunda sizi teşvik edebilir.

KOVA:


Aslan burcundaki ay, Güneş ve Akrep burcundaki Mars ile kare oluştururken, partner ve ortaklıklarınızla ilişkileriniz artabilir. Kişisel ve mesleki ilişkilerde tutku canlanırken, kendi yolunuzu çizmek için daha fazla ilham alabilirsiniz.

BALIK:

Ay Aslan burcundayken iş yerinizin kültürü ve misyonuyla ilgili tartışmalar gündeme gelebilir, ancak Güneş ve Akrep burcundaki Mars ile açısı yanlış anlamaların veya yön bulma konusunda çatışan bakış açılarının olabileceğinin sinyalini verir. İnsanlara daha uzlaşmacı davranmaya dikkat etmelisiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar