Lise ve ortaokul mezunları gösterge artışından yararlanabilecek

Lise ve ortaokul mezunları gösterge artışından yararlanabilecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir TV programında ek gösterge düzenlemesinin ayrıntılarını paylaştı. Vedat Bilgin, lise ve ortaokul mezunlarının da gösterge artışına dahil edildiğini bildirdi.

3600 EK GÖSTERDE FLAŞ ORTAOKUL VE LİSE GELİŞMESİ!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu akşam duyurduğu 600 ek gösterge açıklamasını TRT’de değerlendirdi. Bakan Bilgin, televizyonda şöyle konuştu:

“LİSE VE ORTAOKUL MEZUNLARI DAHİL”

Biz çalışmamızı ilerletince bu meslek grubu dışında kalan ama kamudaki fonksiyonel hiyerarşiyi bozan durumlar var. Onları da ortadan kaldıracak bir düzenleme teklifimizi Sayın Cumhurbaşkanı’mıza ilettim. Bütün kamu çalışanları yani 5 milyon 300 bin civarında çalışan ve emeklileri kapsayan bir düzenleme yaptık. Lise mezunu ve ortaokulu mezunu dahil 600 puan verdik. Dolayısıyla hiçbir sendikanın, hiç kimsenin talep etmediği bir düzenleme yaptık. Beklentilerinin üzerinde olduğu için devrim niteliğinde bir çalışma diyorum. Çalışanların muhtelif temsilcileri var dernekler, sendikalar falan onlardan böyle bir talep gelmemişti. Çoğundan gelmemişti diyelim… İnanıyorum ki Türkiye’nin kamu çalışanları bu gece farklı uyuyacak, rahat edecek. Diyecek ki, ‘devletim beni düşünüyor.’

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar