28 Ekim Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? İşte Kanlı Ay tutulmasının burç burç etkileri...

28 Ekim Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? İşte Kanlı Ay tutulmasının burç burç etkileri...
28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek olan ay tutulmasının burçları nasıl etkileyeceği merak ediliyor. İşte astroloji severler tarafından sorgulanan ve Boğa burcunda meydana gelecek olan tutulmanın burç burç etkileri...

28 Ekim Cumartesi günü Türkiye saatiyle saat 23.23'de Parçalı Ay Tutulması gerçekleşecek. Astroloji severlerin ilgiyle takip ettiği tutulma 5 derece Boğa burcunda olacak ve en yoğun etkiyi Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları alacak.

Tutulma gününde manipülatif enerjiler söz konusu olabileceği gibi; kazalara, yangınlara, patlamalara, yaralanmalara da dikkat edilmesi gerekecek. Tutulmanın etkisi ilk 6 ay fazla biçimde hissedilecek.

28 EKİM AY TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

KOÇ

Koç burçları 6 ay boyunca gündem oluşturacak bu tutulmada 2. evinden etki alıyor olacak. Finansal konular gündem olurken; bankacılık, ödemeler, krediler vb. alanlarda kayıp yaşamamak adına mutlaka dikkat etmeliler. Ayrıca iş alanında bazı anlaşmalarınızın engellenmesi, ertelenmesi de gündeme gelebilir.

BOĞA

Boğa burçları etkiyi 1. evinden alıyor olacak. Dolayısıyla en yoğun etkiyi alan onlar olacak. Hem fiziksel hem ruhsal sağlığınıza oldukça dikkat etmeli ve ilişkileriniz, ortaklıklarınız, evliliklerinizde dikkatli olmalısınız. Bunun yanı sıra kaza ve yaralanmalara karşı da dikkat edilmeli.

İKİZLER

İkizler burçları etkiyi 12. evinden alıyor olacak. 12. ev kontrol dışı alanları temsil ettiğinden mental ve ruhsal anlamda İkizler burçları zorlanabilir ve daha içe dönük bir yapıda olabilirler. Ayrıca gizli düşmanlara bu dönemde dikkat etmeli ve gereksiz kavga, tartışma gibi durumlardan uzak durmalılar.

YENGEÇ

Yengeç burçları etkiyi 11. evinden alıyor olacak. Sosyal yaşantı, arkadaşlıklar, dernekler ve kuruluşlar oldukça önemli olurken, dilekleriniz de bu evin konularından olduğundan onlar da önemli olacak. Bol bol çevrenizle empati yapmalı ve arkadaşlarınızla sorun yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Yaşama dair isteklerinizde değişimler görülebilir ve bu konularda bir farkındalık yaşayabilirsiniz.

astroloji22.jpg

ASLAN

Aslan burçları 10. evinden etki alıyor olacak. Bu sebeple kariyer alanında önemli değişimler yaşıyor olacak. İş değişimleri, terfi gibi konular ya da tersine iş yerinde yaşanan sıkıntılar gündem olabilir. Ufak şeyleri büyütmemeye dikkat edilmeli. Ayrıca sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız.

BAŞAK

Başak burçları 9. evden etki alıyor olacak Bu sebeple eğitimler, seyahatler, hukuksal konular gündem olabilecek. Ayrıca kazalara, yaralanmalara karşı da dikkatli olunmalı. Çevreniz ile din ve inançlar gibi konularda tartışmamaya özen göstermelisiniz. Fanatik olmak yerine her fikri benimsemek iyi olacaktır.

TERAZİ

Terazi burçları etkiyi 8. evinden alıyor olacak. Finansal konular gündem olurken, vergi, miras vb. konularda önemli olacak. Ayrıca kendinizi borç yüküne sokmamaya dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili de ameliyat gibi durumlar gündeme gelebilir. Ameliyat gündeminiz yok ise bu defa derin korkularınız su yüzüne çıkabilir veya terapi alacağınız bir süreç olabilir. Takıntılı olmamaya dikkat etmelisiniz.

AKREP

Akrep burçları etkiyi 7. evinizden alıyor olacak. Bu süreçte eşinizle, dostunuzla tartışma içinde olmamaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca finansal riskler de almamalısınız. İkili ilişkilerde, sevgilinizle veya eşinizle gerilmemeye özen göstermelisiniz.

YAY

Yay burçları etkiyi 6. evinden alıyor olacak. Sağlık konusu sizin için oldukça önemli olurken rutinleriniz ile ilgili gelişmeler ve yenilikler de yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle çatışmalardan uzak durmalısınız. Meditasyon yapmak ve terapi almak size iyi gelebilir.

OĞLAK

Oğlak burçları etkiyi 5. evinden alıyor olacak. Aşk hayatı konusunda olaylı gelişmeler yaşamaları mümkün olurken, hobileriyle ilgili gelişmeler de meydana gelebilir. Çocuklarla olan ilişkide dikkatli olması gereken Oğlaklar, bu dönemde yeni bir hobiye başlayabilir.

KOVA

Kova burçları etkiyi 4. evinden alıyor olacak. Mekan ve ev değişimi, taşınma, tadilat gibi konular söz konusu olurken; aile bireylerinizle tartışmamaya özen göstermelisiniz. İşiniz ve kariyerinizle ilgili çok düşünmeden karar almamaya dikkat etmelisiniz. Finansal konular da dikkat etmeniz gereken alanlardan olacak.

BALIK

Balık burçları etkiyi 3. evinden alıyor olacak. Bu süreçte yakın çevre, kuzenler ve kardeşler gündeme gelebilir. Ayrıca ticari hayatınız, medya, reklam, basın ve iletişim konuları da gündeminizde olabilir. Öfke patlamaları, fanatik, takıntılı durumlara dikkat etmelisiniz. Bu sebeple empati yapmanızda fayda var. Ayrıca elektronik aletlerin arızalanması da mümkün olabilir. Yurt dışı ve seyahat konularında da dikkatli olmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar