Survivor'da finale üç kala bir yarışmacı daha elendi...

Survivor'da finale üç kala bir yarışmacı daha elendi...
Survivor adasına veda eden isim dün akşam gerçekleştirilen konseyde belli oldu. Dün akşam yapılan eleme konseyi Dominik'teki son eleme oldu. Survivor All Star yarışmasında finale üç kaldı.

Son beş yarışmacının kaldığı programda bir kişinin daha elenmesiyle final dörtlüsü de belli oldu. Eleme konseyi öncesinde ise yarışmanın izleyicileri "Survivor kim elendi?" sorusuna yanıt arıyorlar. İşte Survivor son bölümde yaşananlar....

Survivor''da finale bir adım kala elenen isim dün akşam belli oldu. Survivor''da son beşe kalan yarışmacılar arasından bir kişinin daha elenmesiyle çeyrek finale kalan yarışmacılar belli oldu. Dün akşam oynanan son dokunulmazlık oyununun ardından sembolü kazanan yarışmacı son eleme adayını söyledi ve büyük SMS oylamasına göre bir kişi hayallerine veda etti. Peki, Survivor''da kim elendi, dün akşam kim gitti?

SURVIVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dün akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı belli oldu. Büyük heyecana sahne olan gecede sembolü kazanan yarışmacı Ayşe oldu.

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor''da ilk aday Nisa olmuştu. Ardından önceki akşamki konseyde ikinci eleme adayı Hikmet oldu. Son eleme adayı da dün akşam oynanan oyun sonrası Adem Kılıççı oldu.

SURVIVOR KİM ELENDİ?

SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim son ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Yapılan toplu oylama sonucu adaya ve final hayaline veda eden isim Hikmet Tuğsuz oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar