Survivor'da nefes kesen gece!

Survivor'da nefes kesen gece!
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da sona gelindi. Final için geri sayım başlarken, Survivor'da büyük final öncesi yarı finali garantileyen Batuhan ve Adem olurken yarı finale çıkacak son isim kim olacak merak konusu oldu. Gecede yarışmanın finalistleri de seçilmiş oldu.

SURVIVOR'DA FİNALE KALAN İSİMLER BELLİ OLDU

Dominik Cumhuriyeti''nde ocak ayında serüvenine başlayan Survivor 2022 All Star''da sona gelindi. Şampiyonluk mücadelesine ev sahipliği yapan Tersane İstanbul''da yarı final heyecanı canlı yayında yaşandı. Nefeslerin tutulduğu gecede yarı finalistler Nisa, Adem, Batuhan ve Ayşe mekana tekne ile geldi. Survivor''da finalistler SMS ile belli oldu.

Yapımını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı''nın üstlendiği Survivor All Star''da büyük final için geri sayım başladı. Son olarak Hikmet’in veda ettiği Survivor’da Adem, Ayşe, Batuhan ve Nisa son 4''e kaldı. Survivor''da yarışmacılar final yolunda ilerlemek ve yarı final koltuğuna oturmak için yarıştı. Önceki gün çekişmeli oyunun ardından Adem ve Batuhan direkt yarı finale yükselmişti.

Ayşe ile Nisa SMS oylamasına kalmıştı. Ayşe ile Nisa arasında halk oylaması sonucunda yarı finalden finale yükselen isim Nisa oldu, Ayşe yarı finalde şampiyonluğa veda etti.

Yarı finalde veda eden Ayşe Yüksel şu ifadeleri kullandı: ''''Hepinizden Allah razı olsun. İnandığımız bir yol vardı yine ucundan döndük. Belki başlarda yaptığım hatalar oldu. Ama önemli olan her zaman gülüşümden hiçbir zaman taviz vermedim. Ben Ayşe Yüksel''im, ne olursa olsun güleceğim. İnsanların aklında somurtkan, devamlı ağlayan bir isim olarak kalmak istemiyorum. Teşekkür ediyorum.''''

YARI FİNALE ÇIKAN ÜÇ İSİM...

Yarışmada çarşamba akşamı gerçekleşen yarı final gecesinde üçüncü finalistte belirlendi. Adem, Batuhan ve Nisa finale kaldı.

Son üçe kalan Batuhan şu ifadeleri kullandı: "Yedinciliği bırak 17. bile olamaz diyenlere selam olsun. All Star''da yıldızların arasında son üçten selam olsun. Büyük aileme selam olsun. Burası için çok büyük emek verdiğimi düşünüyorum. 2 yıldır bütün odam Survivor, bir yıldır ormanda yaşıyorum. Burayı hayal ederken buranın hakkını vererek oturmak istedim. Dominik''te iki tane şey getirdim: Bir tanesi hiç yılmadan pes etmeden karakterimle Survivor hayali. Diğeri de ne yazık ki son gün yaşadığım talihsizlik. Çok üzgünüm. Fetih sureleriyle çıktığım bu yola İstanbul''da bayrağımı dikmeden çıkmak istemiyorum."

Son üçe kalan Adem şu ifadeleri kullandı: "Her insan gibi hata yapabilen bir varlığım, insanları niyetlerine göre ayırırım. Normal bir kulum. Hata da yapabilirim. Yeter ki karşımdaki insan hata yaptığımı düzgün anlatırsa kabul ederim. Bu yıl çok yıprandık. Burayı ben jübile olarak görüyorum. O kupayı almak istiyorum. Hem mutluluğu yaşamak ve sevenlerime yaşatmak istiyorum. İlerleyen zamanlarda da hatırlanmak istiyorum. İki tane kardeşim var yanımda ikisi de birbirinden kaliteli yarışmacılar. Bugün yine milletimiz bir karar verecek. Hakkımızda hangi sonuç iyi olacaksa o sonucu bekleyeceğim."

Son üçe kalan Nisa şu ifadeleri kullandı: "Şu an bu üçlü koltukta oturabildiğim için teşekkür ederim. Gerçekten inanılmaz! Gerçekten tarif edilmez bir şey. Ayşe''yi de tebrik ederim. İnanılmaz bir şeyler başardı. Şimdi de herkese çok geçmiş olsun demek istiyorum. Hepimiz neler yaşadığımızı gördük. Duygusal düşüşler, fiziksel düşüşler. Sağlam kimse kalmadı bu yarışmada. Hepimize çok geçmiş olsun. Şu an buradayım yanımda iki tane inanılmaz bir yarışmacı var. ALL Star şampiyonu var. Yanımda da benle eşit olan... Aslında biz biraz dalga geçiyoruz bununla ikimizde yedinci elenmiştik. Hepimize hem sevenlerimize kendimize gösterdik ki biz daha iyisini yapabiliyoruz. Daha iyisini de hak ediyoruz.

Neler yaparsak yapalım hak ettiğimizin karşılığını alıyoruz. İnanılmaz mutluyum. Tarif edilecek kadar değil. Çok heyecanlıyım. Eskiden benim ismimi sadece ailemden duyardım. Sonra 2020''de ismimi sizden duymaya başladım.

Murat''tan... Yarışmacılardan... Çıktığımda benim ismimi milyonlarca insan söylüyordu. Şu an o hissi bir daha yaşıyorum. Bunu herkesin yaşaması gerekir. İnanılmaz bir duygu. Herkesten Allah razı olsun."

FİNALE KALAN İKİ İSİM BELLİ OLDU

Halk oylaması yapıldı. Oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı. Oylama sonucunda en az oyu alan isim Batuhan oldu. Böylece Batuhan Survivor All Star 2022 üçüncüsü oldu. Böylece Nisa ve Adem Survivor All Star 2022 büyük finaline gitmeye hak kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar