24 Haziran Survivor All Star elenen isim kim oldu?

24 Haziran Survivor All Star elenen isim kim oldu?
Survivor All Star'da 24 Haziran 2022 Cuma akşamı üçüncü eleme adayının belli olmasının ardından eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da son viraja girildi. Takım oyunlarının sona ermesinin ardından bireysel oyunlar öne çıkarken yeni dönem ile birlikte Survivor'da bireysel dokunulmazlık yarışı başlamıştı.

Survivor All Star''da haftanın ilk dokunulmazlığını Adem, ikinci dokunulmazlığını ise Ayşe kazanmıştı. Dün oynanan dokunulmazlığı ise yine Adem kazandı. Haftanın ilk eleme adayı Ayşe olurken; ikinci eleme adayı Nagihan olarak belirlenmişti. Haftanın üçüncü eleme adayı Hikmet oldu. Acun Ilıcalı, o ismi konseyde açıkladı. Survivor''u yakından takip edenler ''Survivor''dan kim elendi, adadan kim gitti? Survivor''a veda eden yarışmacı kim oldu? 24 Haziran 2022 Survivor''da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? gibi soruların cevabını merak ediyor. 

Survivor All Star 2022''de konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti. Survivor''da bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Rakiplerini eleyerek finale çıkan Ayşe ve Adem ikilisi dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Final oyununda 3. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 4-1''lik skorla Adem Kılıçcı oldu.

Dokunulmazlığı kazanan Adem, seçtiği üç arkadaşlarıyla birlikte kazandığı yemek ödülünün tadını çıkardı. Adem yemek ödülünü Nisa ve Ayşe ile paylaştı.

24 Haziran akşamı yarışmacılarla basketbol challenge gerçekleştirdi. Oyunun ödülü ise kahve ve Survivor sonrası Türkiye''de lüks bir otelde 3 gün tatil oldu. Basketbol challenge kazananı da Adem oldu.

BÜYÜK FİNAL BELLİ OLDU 

Survivor All Star yarı finali 29 Haziran Çarşamba günü, büyük finali de 30 Haziran Perşembe günü düzenlenecek. Ilıcalı, 24 Haziran ada konseyinde finale ilişkin yeniden açıklamada bulundu. Önümüzdeki hafta yarı final gerçekleşecek. Perşembe günü ise final yapılacak. Ardından 1 Temmuz Cuma günü MasterhChef başlayacak.

SURVIVOR''DA KİM ELENDİ? 

SMS oylaması sonucunda geçen hafta Survivor''a veda eden isim son isim Berkan Karabulut olmuştu.

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU? 

Acun Ilıcalı''nın açıklamasına göre Survivor''da 4. bir eleme adayı çıkmayacak. Potada üç isim yer alacak. Haftanın birincisinin eleme adayı olması halinde o kişi yerine bir isim söyleyecek.

AYŞE-NAGİHAN ARASINDA POTA TARTIŞMASI 

İkinci dokunulmaz olan Ayşe, ada konseyinde Nagihan''ın adını vermişti. Dokunulmazlık oyunu alanında Nagihan, ''''En başından beri bir kadın şampiyon olsun diye verdiğim mücadele havaya gitti. Buna üzülüyorum. Potaya girmekten değil bir kadın tarafında adımın söylenmesi nedeniyle üzgünüm. Ama bu tarz şeyler beni daha çok kamçılar.'''' dedi.

Bu sözlere karşılık olaylara cinsiyet ayrımı olarak bakmadığını belirten Ayşe, ''''Ben de herkes gibi bir kadın şampiyon olsun istiyorum ama önce hak eden olsun istiyorum. Birbirimizi kandırmayalım herkes önce kendi şampiyonluğunu ister." yanıtını verdi.

HİKMET: ''''KİMSEYİ AZARLAYAMAZSIN!'''' 

Hikmet ile karşılaşmasından mağlup olarak benche dönen Adem, arkadaşlarına yardım etmediklerine yönelik sitem etti. Duruma daha fazla kayıtsız kalamayan Hikmet ise ''''Kimse sana torbanın nerede olduğunu söylemek zorunda değil. Çoçuğun gibi kimseyi azarlayamazsın." dedi. Adem, azarlamadığını, sadece sitem ettiğini belirtti ve tartışma uzun süre benchte sürdü.

Haftanın ilk ve son dokunulmazlığı Adem kazandı. Adem ilk dokunulmazlığı kazandığında haftanın ilk eleme adayı olarak Ayşe''nin ismini söylemişti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Ayşe kazanmış, eleme adayı olarak Nagihan''ın ismini söylemişti. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan Adem, üçüncü eleme adayı olarak Hikmet''in adını söyledi.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER? 

Yarışmanın ilk iki adayı Ayşe ve Nagihan olmuştu. Üçüncü gitme adayı Hikmet oldu. Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyu alarak Survivor''a veda eden ismi açıkladı.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU 

Yapılan oylama sonucu adaya veda eden isim Nagihan oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar