'Survivor korkakları sevmez'

'Survivor korkakları sevmez'
Survivor 2022 All Star'da büyük rekabetlerin yaşandığı dokunulmazlık oyunları artık daha önemli bir hale geliyor. Dün akşam Survivor'da bir yarışmacı dokunulmazlığı kazandı ve bir yarışmacı ise eleme adayı oldu. Peki, 21 Haziran Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? İşte Survivor 2022'de yaşanan son gelişmeler...

Batuhan Karacakaya, Survivor''da ilk bireysel dokunulmazlığın sahibi olmuştu. Önceki akşam ise Ayşe ikinci dokunulmazlığı kazanmıştı. Dün akşam dokunulmazlığı alacak isim eleme adayını belirledi. Üçüncü dokunulmazlığın finalinde Batuhan ve Adem yarıştı. Adem Kılıççı 4-2''lik skorla üçüncü dokunulmazlığı kazandı.  Gecenin sonunda eleme adayları belli oldu. Adem Kılıççı iki eleme adayı belirledi. Eleme adayları Hikmet, Nagihan oldu. 

ADEM''DEN HİKMET AÇIKLAMASI

Adem, ''''Her başarının da bir sorumluluğu var. Bu sorumluluğu da taşıyabileceğimi düşünüyorum açıkçası. Kendi takımımdan iki kişiyi söylemem gerekiyor. Her zaman önceliğim karşı takımdan birini söylemekti. Kendi takımımızdan birini söylemem gerekiyorsa eğer söyleyebileceğim insanları bir şekilde sıralamam gerekiyor. İlk söyleyeceğim isim de buraya geldiğinden beri bize faydalı oluyor. Daha önce problem yaşamamıza rağmen o problemleri unuttuk. Sadece söylememem gerektiği için ilk olarak Hikmet''i söyleyeceğim.'''' dedi.

"KENDİMİ KORUYAMADIM"

3. eleme adayı olan Hikmet, ''''Geldiğim günden beri o kadar çok sakatlık yaşadım. Hiçbir zaman ağzımı açmadım. Mücadeleme sonuna kadar devam ettim. Bir haftadır sol dirseğimden şırınga şırınga iğneler alınıyor. Atış bileğimde ağrı vardı. Doktora göstermemize rağmen yapacak çok bir şey yok. Sayılı günler kaldı. Bireysele geçtiğimiz günden beri çok sayı alamıyorum. Yine mücadele ediyoruz. Atış bileğinde olduğu zaman 5-6 gündür kötü yarışıyorum. Kendimi koruyamadım. Yapacak bir şey yok. Arkadaşlarımın hepsi başarılı. '''' dedi.

Adem, ''''En son söyleyeceğim isim Batuhan''dı. Diğer arkadaşlarımız da zaman zaman karşı takıma geçip mücadele ettiler. Açıkçası kararımı daha önce açıkladım. Kendisine de söyledim. Kendisi de aslında ben de seninle konuşacaktım. Ben de istiyorum cevabını vermişti. Zaten aralarında bir problem de vardı. Birbirlerini potaya davet etmişlerdi. Nagihan diyorum.'''' ifadelerini kullandı. 

"SURVIVOR KORKAKLARI SEVMEZ"

4. eleme adayı olan Nagihan, ''''Ne konuşacağımı çok bilmiyorum. Çok sık girmediğim için potalara ne konuşulması gerektiğini de daha çözemedim. Sonuçta son düzlüğe gelmişken kimse potaya girmek istemez. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Yeri geliyor finale kadar çıkıyorum bir defa kolye almışım. Her zaman o kolyeyi kazanmak çok kolay olmuyor" dedi.

Erkeklerin başarılı olduğunu söyleyen Nagihan, ''''Elim soğudu. Dışarıda kaldım. Başarısız oldum. Potaya girmeyi istiyordum. Daha önce ben Nisa''nın ismini söylemedim, Hikmet''in ismini söyledim diye aramızda hoş olmayan görüntüler çıktı. Hikmet potaya davet etmişti. İlk kaybettiğimizde geleceğim dedim. Ve sözümün de arkasındayım. Survivor korkakları sevmez. Ne Hikmet''ten ne potadan. Gönül rahatlığıyla bu potadayım.'''' cümlelerini belirtti. 

21 Haziran 2022 Survivor eleme adayları

Berkan
Nisa
Hikmet
Nagihan

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar