2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları: Şanslı numaralar belli oluyor! 2024 Milli Piyango Yılbaşı bileti sonuçları açıklandı mı?

2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları: Şanslı numaralar belli oluyor! 2024 Milli Piyango Yılbaşı bileti sonuçları açıklandı mı?
2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bilet alan vatandaşlar Yılbaşı çekilişi sonuçlarını yeni yıla saatler kala sorgulamaya koyuldu. Peki Milli Piyango yılbaşı çekilişinde şanslı numaralar hangileri?

Milli Piyango'nun her sene yaptığı özel yılbaşı çekilişinin sonuçları merak ediliyor. Büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olurken, dağıtılacak miktar da merak konusu oldu. İşte çekiliş hakkında merak edilenler...

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ AÇIKLANDI MI?

Yapılan yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL olurken, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı da 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olarak duyuruldu. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL’lik heyecanla beklenen büyük ikramiyenin tamamı önceki sene olduğu gibi bu sene de dağıtım garantili olmuş olacak.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Büyük ikramiye çekilişi sonuçları ise sık sık sorgulanıyor. 31 Aralık 2023 gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak olan çekilişin sonuçları Milli Piyango resmi sitesi üzerinden açıklanmış olacak.

Büyük küçük ikramiyenin dağıtılacağı çekiliş ise saat 18:30 itibarıyla başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar