2023 yılında İstanbul'un göbeğini tanıyamayacaksınız: Ah İstanbul İstanbul olalı hiç görmedi böyle keder

2023 yılında İstanbul'un göbeğini tanıyamayacaksınız: Ah İstanbul İstanbul olalı hiç görmedi böyle keder
İstanbul Fatih'te çekilen bir video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntülerde, bir iş merkezinde çalışanların ve alışveriş yapanların sadece yabancı uyruklu olması tepki çekti.

İstanbul özellikle son zamanlarda aldığı yoğun göç ve turist sayısıyla daha da kalabalık bir hale geldi. Gerek sığınmacı sayısının gerekse turist sayısındaki artışın giderek çoğaldığı İstanbul’da Türk vatandaşları oldukça zor zamanlar geçiriyor. Bu anlamda sosyal medyada paylaşılan bir video gündem oldu. İstanbul Fatih’e kaydedilen görüntülerde, bir iş merkezinde sadece yabancı turistlerin alışveriş yapması ve esnafında yabancı uyruklu olması tepki çekti.

“Tarihe not olsun diye çekiyorum” diyerek görüntüleri kayda alan Türk vatandaşı, duruma “İstanbul’un göbeği, Türkiye’nin göbeğindeyiz. Burası İstanbul, Fatih. Esnaf artık siyahi, bizim Türkler işssiz. Hiçbirinin burada çalışma izni olduğunu sanmıyorum. Herkes yolunda. Siz düşünün bakalım ülkemizin halini” diyerek tepki gösterdi. Görüntülerin sosyal medya yayılmasının ardından tartışma yaşandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar