Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi bakın kim çıktı! O fotoğraf ele verdi

Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi bakın kim çıktı! O fotoğraf ele verdi
Uzun süredir aşk yaşamayan ve son olarak oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğu konuşulan Yılmaz, kalbini başka birine kaptırdı. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf, Yılmaz'ın yeni aşkını ortaya çıkardı ve yaş farkıyla da dikkat çekti.

Son günlerde Serenay Sarıkaya ile barışmak için adımlar atan Cem Yılmaz, elinde çiçekle Sarıkaya'nın evine gittiği haberleriyle gündeme gelmişti. Yılmaz'ın gizemli sevgilisi, sosyal medya paylaşımlarıyla belirlendi.

YILMAZ’IN GİZEMLİ SEVGİLİSİ BAKIN KİM ÇIKTI

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı gizemli bir paylaşımla merak uyandırdı. Paylaşımda, yalnızca kot pantolonu ve siyah topuklu ayakkabısı görünen birinin kim olduğu sorusu gündeme geldi. Ayakkabının sahibi ise bir süre sonra ortaya çıktı.

728xauto.webp

Paylaşımdaki topuklu ayakkabının sahibi pilates eğitmeni Necla Karahalil olduğu ortaya çıktı.Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil, sosyal medyada yaptığı kokteyl ve yemek tarifleriyle dikkat çekiyor. Son paylaşımında, "Şubat gibi şubat???? güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı. Sevgiyle nicelerineee, ollllleeey" notunu düşüren Karahalil, sevgilisi Cem Yılmaz'ın kalp emojisiyle yanıt vermesiyle aşkları ortaya çıktı.

788.jpg

YAŞ FARKI DİKKAT ÇEKTİ

Çiftin arasındaki yaş farkı da dikkatlerden kaçmadı. Necla Karahalil'in 37 yaşında olduğu ve Cem Yılmaz ile arasında 13 yaşlık bir fark bulunduğu ortaya çıktı.

uug.jpg

00.jpg

18529873-728xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar