11 yıl önce çekildiği fotoğrafını inceledi: Başından kaynar sular döküldü!

11 yıl önce çekildiği fotoğrafını inceledi: Başından kaynar sular döküldü!
2012 yılında çektiği bir fotoğrafın arka planında kocasının da olduğunu fark eden internet fenomeninin paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Malezyalı fenomen Jenn Chia, 11 yıl önce çektiği bir fotoğrafın arka planında kocası Jon Liddell'i görünce hayatının şokunu yaşadı.

"HALA TİTRİYORUM"

32 yaşındaki Chia, Aralık ayında Instagram'da 2012 yılında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve "Buna bakarken hala titriyorum" diyerek duygularını ifade etti.

11 yıl önceki fotoğrafında, bir tiyatro kafesinde elinde bir bardakla otururken görülen genç kadının arka planında gişede sıra beklerken eşi olan 33 yaşındaki şarkıcı-söz yazarı Jon Liddell yer alıyor.

-001.webp

Chia, "Aynı zamanda aynı yerdeydik ama birbirimizden haberimiz yoktu" şeklinde konuşarak, eşiyle 2014 yılında tanıştığını ve 2023 yılında evlendiklerini belirtti.

'İŞTE TAM DA O ZAMAN TANIŞTIK'

Chia, Pazar günü itibariyle 452.000 beğeni alan paylaşımında "Doğru zamanda tanıştık" dedi ve ekledi:

"Eğer daha önce tanışmış olsaydık, ilişkimiz bu kadar uzun sürmezdi. O zamanlar narsist bir canavardım ve bunun farkında değildim. Kendi hatalarımı düşünmek ve fark etmek için bir yıl boyunca seyahat etmem gerekti. İşte tam da o zaman tanıştık."

00-002.webp

Chia, 90.000'den fazla aboneye sahip olan bir YouTube kanalının sahibidir ve festivallerde, düğünlerde ve kurumsal etkinliklerde profesyonel olarak şarkı söylemektedir. Kocası Liddell ise YouTube'da yayınladığı coverlar ile tanınmaktadır.

1.jpg

'GÖRÜNMEZ İP TEORİSİ'

Çiftin yıllar öncesindeki tesadüfi buluşması, takipçilerini de heyecanlandırdı. Paylaşımın altında yorum yapan bir kullanıcı ruh eşlerinin gerçek olduğunu belirtirken, başka bir kullanıcı bunun "görünmez ip teorisi" olduğunu ifade etti.

33.jpg

Japon mitolojisine göre, Tanrı bir gün evlenecek olan çiftleri, serçe parmaklarından görünmez kırmızı bir iplikle bağlar. İnanışa göre, bu görünmez ip ile bağlı ruh eşlerinin kaderi birbirine bağlanır ve birbirlerinden asla ayrılmazlar.

ekran-alintisi.jpg

Chia'nın paylaşımı sadece sosyal medyada fırtınalar estirmekle kalmadı, bugün dünya basınında da dikkat çekti.

000.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar