Selçuk Tepeli canlı yayında su bardağını fırlattı

Selçuk Tepeli canlı yayında su bardağını fırlattı
Çiftçilerin yaşadıkları sıkıntıları ana haber bültenine taşımaya özen gösteren Selçuk Tepeli, haber sonrasında yaptığı yorumlarla da dikkat çekiyor. Tepeli yine böyle bir haberin ardından yorum yapmakta zorlandı ve sinirini masanın üzerinde duran su bardağından çıkardı.

SELÇUK TEPELİ CANLI YAYINDA SU BARDAĞINI FIRLATTI

Kendisi de Silivri Beyciler köyü doğumlu olan gazeteci Selçuk Tepeli, Silivri''nin Danamandıra köyüne dair yapılan bir haber sonrası sinirlerine hakim olamadı ve masasının üzerinde duran su bardağına vurarak stüdyodan çıktı ve rejiye de diğer habere geçmesini söyledi.
 
Çiftçinin her geçen gün ekim dikim işlerinde daha da kötüye gitmesine sert tepki gösteren ve verimli arazilerin üzerine konut yapılmasına isyan eden Tepeli, bu defa Danamandıra köylülerinin ekip biçtikleri arazilerine sahip olmaları için ödeyemeyecekleri miktarlarda fiyatlar istenmesi üzerine hazırlanan haber sonrası tepkisini çok sert bir şekilde gösterdi.
 
Haberin ardından yorum yapmak isteyen ancak boğazı düğümlenen Tepeli, masadaki su bardağına vurarak stüdyoyu terk etti. O anlar da kısa sürede sosyal medyada paylaşılmaya başlandı...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar