Deprem sonrası Selçuk Tepeli'yi çılgına çeviren olay! Kendini tutamadı... Ya siz gerizekalı mısınız

Deprem sonrası Selçuk Tepeli'yi çılgına çeviren olay! Kendini tutamadı... Ya siz gerizekalı mısınız
FOX Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli, “Utanmadan fatura gönderiyor adam yıkılmış eve, enkaz altında belki ceset var hala” ifadelerini kullanarak GSM operatörlerine canlı yayında sert tepki verdi.

Tüm Türkiye’yi derinden sarsan ve asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin 7. gününde iletişim probleminin tam anlamıyla çözülmemesinden yakınan Selçuk Tepeli, “Utanmadan fatura gönderiyor adam yıkılmış eve, enkaz altında belki ceset var hala. Siz gerizekalı mısınız” diyerek GSM operatörlerine tepki gösterdi.

Tepeli, şunları söyledi:

"Bu servis sağlayıcıları insanlara, evlerine fatura gönderiyorlar. Bir de utanmadan faturaları erteliyorlar. Ortada ev yok, ödeyebilecek kimse de yok. Bunlar gönderiyorlar. Sonra bu utanmazlığın farkına varıyorlar, insanlar tepki gösteriyor. Sonra da özür diliyorlar. Kardeşim, o işi yapmayacaksınız.

 

Dünyanın en yavaş internetini, dünyanın en pahalı faturalarıyla kullanmaya çalışıyoruz. Bir sürü saçma sapan reklam, bir sürü sefa içinde adam.

Zor zaman diyoruz, destek olalım, dayanışma içinde olalım diyoruz. Arkadaş, bunun bir faydası oluyor mu? Utanmadan fatura gönderiyor adam yıkılmış eve, enkaz altında belki ceset var hala. Ya siz gerizekalı mısınız!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar