Survivor’da tansiyon yükselince! Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü

Survivor’da tansiyon yükselince! Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü
Yunus Emre ve Berna tartışması konseye de taşındı. Konseyde Acun Ilıcalı Yunus Emre’ye adeta ateş püskürdü. Yunus Emre ise konseyi terk etti. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...

Survivor’da Yunus Emre ile Berna arasındaki tartışma gündeme bomba gibi düşerken, yarışmada eleme adayı belli oldu. İki yarışmacı arasında yaşanan tartışmaya Acun Ilıcalı’yı kızdırdı. Heyecanın tavan yaptığı dokunulmazlık mücadelesinde Kırmızı Takım, büyük bir çaba göstererek galip geldi ve dokunulmazlık ödülünü kazandı. Mavi Takım'dan bir isim eleme adayı olarak belirlendi.

65ecd3e10f61a69c22aa52ad.webp

BERNA İLE YUNUS EMRE ARASINDAKİ TARTIŞMAYA HAKAN DA DAHİL OLUNCA...

Oyun esnasında yaşanan gerilimli anlar ise adeta nefesleri kesti. Berna ile Yunus Emre arasında bir tartışma yaşandı. Berna, kaybedilen topları Yunus Emre'den isteyince, Yunus Emre'nin tepki göstermesiyle gerilim tırmandı. Ardından, Berna'nın tepkisiyle atmosfer iyice gerildi ve olaya diğer takım arkadaşları da müdahil oldu.

Bu gerilim, sadece Berna ile Yunus Emre arasında değil, Hakan ile de devam etti. Hakan'ın müdahalesine sinirlenen Yunus Emre, tartışmayı büyüterek Hakan'a sert tepkiler gösterdi.

65ecd3fc0f61a69c22aa52af.webp

“ONA ÇOK KIZGINIM”

Survivor All Star'da yaşanan gerilim dolu anlar, izleyicileri adeta ekrana kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan tartışma ve gerginlik, konsey toplantısında da gündemdeki yerini aldı. Acun Ilıcalı, yaşanan kavgayı önce Berna'ya sordu. Berna, oyunu kazandıklarını ve sevdiklerini sevindirmek için normal bir şov yapacağını belirtirken, Yunus Emre'nin tepkisine şaşırdığını dile getirdi. Berna, "Bana doğru gelen Yunus Emre'ye toplarını alabilir miyim dedim. O da küfür edince ben afalladım. Sercan'ın müdahalesi ve ardından özrünü geri alması beni rahatsız etti. Ona çok kızgınım" dedi.

65ecd42a0f61a69c22aa52b5.webp

ACUN ILICALI HAKAN’A SERT ÇIKTI

Acun Ilıcalı, konseyde yaşanan gerginlikten Hakan'ı da eleştirdi. Hakan'a, özellikle tartışmalı durumlarda insanların üzerine fazla gittiği eleştirisinde bulunan Acun Ilıcalı, onun tavrını sert bir dille eleştirdi. "Senin üzerine gidiyorsun, Turabi'nin zamanında, Nagihan'ın üzerine gittin. Parlayan insanların üzerine gitme gibi bir hastalığın var" ifadeleriyle Hakan'ı uyaran Acun Ilıcalı, yaşanan gerilimi düşündürdü.

Yunus Emre'nin tepkisini ise Acun Ilıcalı, kesin bir dille eleştirdi. Berna'nın isteğine karşılık Yunus Emre'nin aşırı tepki göstermesini ve defalarca aynı kelimeleri kullanmasını kabul edilemez bulan Ilıcalı, Yunus Emre'ye 4 ödül boyunca yararlanmama cezası verdiğini açıkladı.

65ecd4080f61a69c22aa52b1.webp

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Konseyde yapılan oylamada ise 7 oy Aysu'ya ve 5 oy Berna'ya çıktı. Böylelikle haftanın ilk gitme adayı Aysu oldu.

65ecd4180f61a69c22aa52b3.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar