Armağan Çağlayan'dan dolandırıcılık uyarısı! Dikkat çeken İsmail Küçükkaya detayı

Armağan Çağlayan'dan dolandırıcılık uyarısı! Dikkat çeken İsmail Küçükkaya detayı
Türk televizyon yapımcısı, Avukat ve YouTuber olan Armağan Çağlayan, adının ve fotoğraflarının dolandırıcılık amaçlı kullanıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Çağlayan "Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız" diyerek takipçilerine uyarıda bulundu.

Güncel konularla ilgili yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Çağlayan, adının Doğa Yatırım isimli bir şirket tarafından dolandırıcılık için kullanıldığını belirterek, takipçilerine kişisel sosyal medya hesabından dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Çağlayan X yani ( Twitter) hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Benim ve İsmail Küçükkaya'nın isimlerini ve fotoğraflarını kullanarak Doğa Yatırım isimli bir şirket dolandırıcılık yapmaktadır. Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız. Hiçbir yatırım şirketiyle böyle bir reklam anlaşmam yoktur" diyerek uyarıda bulundu.

ff.jpg

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan ve çocukluğu Hereke'de geçen Ali Armağan Çağlayan, Türk televizyonculuğunda adından sıkça söz ettiren bir isim. Hukuk eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladıktan sonra yüksek lisansını Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yapan Çağlayan, aynı üniversitenin İşletme Fakültesi'nde de doktora programına başladı. Profesyonel kariyerine avukatlık stajını tamamladıktan sonra başlayan Çağlayan, televizyonculuk alanında da kendini gösterdi.

s-c77398ce890444f5664eeca77f0d2befff7a0093.webp

MedYapım'ın kuruluşunda yer alarak televizyon sektörüne adım atan Çağlayan, kısa sürede yükselerek genel müdür yardımcılığı görevine getirildi. Burada birçok başarılı projede editöryal koordinatörlük yaptı. MedYapım'dan ayrıldıktan sonra kendi prodüksiyon şirketi olan Ar&Ya'yı kurarak "Dilimin Ucunda" ve "Kadınlar ve Erkekler" gibi programlara imza attı. Ayrıca, "Armağan Çağlayan'la Bu Hafta" adlı talk show programını da sunarak televizyonculuktaki etkisini sürdürdü.

Çağlayan, aynı zamanda köşe yazarlığı ve röportajlarla da medya dünyasında adından söz ettirdi. Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde yazdığı köşe yazılarıyla ve Esquire dergisindeki röportajlarıyla dikkat çekti. Bununla birlikte, İstanbul Kültür Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak da çalıştı.

Gazetecilik kariyerinde Radikal gazetesinde de köşe yazıları yazan Çağlayan, son olarak Nokta dergisinde ve Posta gazetesinde magazin röportajlarına imza attı. Televizyonculuktaki deneyimiyle Popstar 2018 adlı şarkı yarışmasının jüri üyeliğini yaparken, 2020 yılında kendi YouTube kanalı olan "196Sekiz"i kurdu.

Kasım 2022'de akciğer kanseri teşhisi konulması üzerine yayınlarına ara vermişti. Şu anda sağlık sorunlarıyla mücadele eden Çağlayan'ın YouTube kanalı, Nisan 2023 itibarıyla yaklaşık 1.33 milyon aboneye ulaşmış durumda.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar