Acun Ilıcalı açıkladı, Nagihan Karadere Survivor'a devam edecek mi?

Acun Ilıcalı açıkladı, Nagihan Karadere Survivor'a devam edecek mi?
Survivor All Star'da geçtiğimiz haftalarda yaşadığı talihsiz sakatlık sonrasında acil olarak hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere'nin sağlık durumu Survivor konseyinde açıklandı.

Acun Ilıcalı'nın verdiği bilgilerle gözyaşları içinde konuşan Nagihan Karadere, yarışmaya devam etme kararı aldı.

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından Nagihan Karadere, adada yaşadığı sakatlık sonrasında Acun Ilıcalı ile yapılan konseyde sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ilıcalı, Nagihan'ın iç yan bağında yırtık, ön çapraz bağında yırtık ve dış menisküsünde yırtık tespit edildiğini belirtti. Operasyon geçirme şansı olduğunu söyleyen Ilıcalı, ancak bu durumun yarışmalarda başarılı olma şansını azalttığını ifade etti.

Nagihan Karadere, konuşmasında duygusal anlar yaşayarak, "Burayı ve sizleri çok seviyorum. En azından doktorumuzun kontrolünde kendimi denemek istiyorum ama zorlamadan, riske atmadan. Çünkü sağlık her şeyden önemli. Sevenlerimi üzmek istemiyorum. Buradan çekip gitmek en kolayı ancak mücadele etmek en zoru. Doktorumla beraber parkura geri dönmek istiyorum. Olursa olur. Olmazsa da hızlı bir şekilde Türkiye'ye dönüp ameliyatımı olmak istiyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar