Ataşehir'de dört katlı binada yangın paniği

Ataşehir'de dört katlı binada yangın paniği
İstanbul Ataşehir'de 4 katlı binada çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi. 1 kişi de ellerinin yanması sonucu yaralandı.

Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binada meydana gelen yangın,panik yarattı. Saat 20.00 sularında Barbaros Caddesi üzerinde yer alan ve 3. katta başlayan yangın, kısa sürede tüm binayı sardı. İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin hızla müdahale ettiği yangın sonucunda, bir kişi dumandan etkilenirken, bir kişi de ellerinin yanmasıyla yaralandı.

aw192504-01.jpgYangının meydana geldiği dairede yaşayan bir çocuğun anlatımına göre, yangın evde sobanın yakılması ile ortaya çıktı. Çocuk, "Babam ile amcalarım sobayı yakarken birden büyük bir ateş gördüm. Hemen yan odaya kaçtık, ancak cam patladı" ifadelerini kullandı. Yangın sırasında panikle tahliye edilen diğer aile üyelerinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayın tanıklarından Murat Yeşil, sobanın aniden alev almasıyla aile üyelerinin evden kaçtığını söyledi. Yetkililer, yangının sebebini araştırmak için inceleme başlattı. Yangınla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar