Survivor All Star'da hırsızlık şoku! Ilıcalı'dan şaşırtan karar

Survivor All Star'da hırsızlık şoku! Ilıcalı'dan şaşırtan karar
Surivivor All Star yarışmacılarından Poyraz bulundukları kamptan çıkarak Dominikli bir ailenin evine girdi. Evden çuvalla yiyecek alan Poyraz'ın durumu üzerine Acun Ilıcalı yarışmacısını diskalifiye etmedi, sadece ödül cezası verdi.

Survivor All Star yarışması, her geçen gün tansiyonu yükselten olaylarla gündeme gelirken yaşanan son olay pes dedirtti.

Ünlü yarışmacı Yiğit Poyraz'ın işlediği olağanüstü suç, Survivor tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir skandal olarak kayıtlara geçti.

Acun Ilıcalı, son bölümde yaptığı açıklamada, Yiğit Poyraz'ın sıra dışı bir suça imza attığını duyurdu. Poyraz'ın, Dominik'te bir vatandaşın evine girerek, evde yiyecek ne varsa aldı, Ilıcalı, olayın şok edici boyutlar taşıdığını belirterek, "Prodüksiyon malzemelerini geçtim, bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla falan giriyor. Yanlış anlamayın, adam Dominikli. Ev normal şartlar altında silahlı güvenliklerle dolu bir ev." dedi.

Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, Yiğit Poyraz'ın olaya ilişkin verdiği röportajda, "Poyraz'a söz vereceğim zaten. Bildiğiniz Dominikli bir ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek. Polis gelip Poyraz'ı alacak zaten. Neyse müdahale ediyoruz. Sözü Poyraz'a veriyoruz." şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı, yaşanan olayın şaşırtıcı boyutlarına vurgu yaparak, "Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Ve konunun muhattabı Poyraz! Akıl tutulması yaşadım. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz." ifadeleriyle Yiğit Poyraz'a gelecek cezayı merakla beklediklerini dile getirdi. Bu olay, Survivor tarihinde benzeri olmayan bir skandal olarak izleyicileri heyecanlandırırken, programın gelecek bölümlerinde neler yaşanacağı büyük bir merak konusu haline geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar