Kerimcan Durmaz siyasete mi atıldı! Paylaşımı olay oldu

Kerimcan Durmaz siyasete mi atıldı! Paylaşımı olay oldu
Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, son günlerde artan mülteci ve sığınmacı haberlerinden rahatsızlık duyduğunu belirterek Zafer Partisine katıldı ve bu adımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Son günlerde artan mülteci ve sığınmacı haberlerinden ben de artık muzdarip oldum. Ülkemin daha iyi bir geleceğe ve Atatürk'ün yolundan gitmesi için elimden geleni yapmaya hazırım" şeklinde ifadeler kullanan Durmaz, bu mesajıyla geniş kitlelerin dikkatini çekti.

Kerimcan Durmaz'ın bu hamlesi, sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı. Birçok kişi Durmaz'ın bu sözlerini desteklerken, bazı kişiler ise eleştirilerde bulundu.

gldel2ix0amu1g5.jpg

Peki, Kerimcan Durmaz'ın Zafer Partisine katılması ne anlama geliyor? Bu adımın Türkiye'deki siyasi ve toplumsal dinamiklere etkisi ne olacak? Mülteci ve sığınmacı sorununun Türkiye'deki tartışmalara etkisi nasıl olacak? Bu sorular, önümüzdeki günlerde daha fazla konuşulacak konular arasında yer alıyor.

YENİ KLİP ÇIKARDI

Kerimcan Durmaz takipçilerini şaşırtarak uzun bir aranın ardından yeniden paylaşımlarına başladı. Kendisiyle ilgili neler olup bittiğini merak eden hayranlar, Durmaz'ın geri dönüşünü adeta bir efsane olarak nitelendirdi.

s-bb8d570853ab934bfb186102296bf60be021fd64.webp

Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşı Samet Liçina ile birlikte şehir şehir dolaşıp vloglar çekmeye başladı. Durmaz'ın eril enerjisi de onu sosyal medyanın zirvesine taşıyan önemli bir etken oldu. Sakallarını uzatıp spor salonuna sıkı sıkıya sarılması, "çok fena geliyorum hazır olun" notlu paylaşımlarıyla merak uyandırdı.

Fenomen, yeni bir şarkı ve klibin heyecanını yaşadığını duyurdu. Ne tür bir klip geleceğine dair ipucu vermedi. geçtiğimiz günlerde yeni single'ının ilk görselini paylaşarak kaslarını sergiledi ve büyük bir heyecan yarattı.

"NERDESİN YAYINDA!" notuyla yeni parçasından kesit yayınlayan Kerimcan Durmaz, hayranlarından büyük ilgi gördü ve yorumlar yağdı. Bu ani dönüş ve yeni projeleriyle Kerimcan Durmaz, sosyal medyada bir kez daha gündem oldu.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR

Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994'te Sarıyer, İstanbul'da doğan bir Türk DJ, makyöz ve sosyal medya fenomeni.

İstanbul'un Yeniköy semtinde dünyaya gelen Kerimcan Durmaz'ın annesi ev hanımı, babası ise restoran işletmecisi. İki ablası bulunuyor. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Bakü'ye giderek makyörlük yapmaya başladı. 2015 yılında sosyal medya platformları Periscope ve Snapchat'e yüklediği videolarla geniş kitlelere ulaşmaya başladı. Daha sonra İstanbul'a dönüp DJ olarak kariyerine devam etti. Ayrıca, Aralık 2016'da çekimleri başlayacak bir sinema filminde başrol teklifi aldı.

op.jpg

2016-2017 yayın döneminde TV8'de yayınlanan "İşte Benim Stilim" yarışmasının yedinci sezonunda jüri üyeliği yaptı. 30 Kasım 2016'da Samsun'da bir mekânda LGBT'lere yönelik şiddete maruz kaldı ve yaralandı. Bazı köşe yazarları tarafından cinsel yönelimi nedeniyle ünlü olduğu ve eşcinselliği "tek tipleştirdiği" gerekçesiyle eleştirildi.

Periscope yayınlarıyla tanınan Kerimcan Durmaz, renkli kişiliğiyle hem erkek hem de kadın takipçileri tarafından sevilen bir fenomen. Şu anda Twitter, Instagram ve Snapchat gibi sosyal medya platformlarında binlerce takipçiye ulaştı. Sadece sosyal medya paylaşımlarıyla sınırlı kalmayan Durmaz, aynı zamanda başarılı bir makyaj sanatçısı.

Daha sonra ünlü mekanlarda DJ olarak performans sergileyen Durmaz, televizyon dünyasında ise "Bu Tarz Benim" adlı programda jüri üyeliği yaptı. Günümüzde magazin dünyasının tanınmış isimleri, Kerimcan Durmaz ile aynı karede yer almak için adeta yarışıyor. Hızla kazandığı paralar hakkında bir röportajda, artık kazandığı miktarı hatırlamadığını ve saymayı bıraktığını esprili bir dille dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar