Süper Lig VAR kayıtları nasıl izlenir? Süper Lig VAR kayıtları ne zaman açıklanacak?

Süper Lig VAR kayıtları nasıl izlenir? Süper Lig VAR kayıtları ne zaman açıklanacak?
Süper Lig VAR kayıtlarının yayınlanacağı TFF tarafından açıklanmıştı. Bu haberin ardından ilk kayıtlar açıklandı. Peki Süper Lig VAR kayıtları nasıl izlenir? Süper Lig VAR kayıtları ne zaman açıklanacak?

Süper Lig VAR kayıtları nasıl izlenir?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kritik bir kararla, Süper Lig'de 2018 yılında başlatılan Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasına ilişkin kayıtlar artık kulüplerin ve taraftarların erişimine açılıyor. Özellikle tartışmalı pozisyonların ardından gündeme gelen bu kararla, VAR kayıtları izlenebilecek hale geliyor. Taraftarlar ve kulüpler, maç hakemlerinin monitöre çağrıldığı pozisyonları sesli ve görüntülü olarak izleyebilecekler.

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre, merakla beklenen VAR kayıtlarının ilk versiyonları yayınlandı. Peki Süper Lig VAR kayıtları nasıl izlenir? Süper Lig VAR kayıtları ne zaman açıklanacak?

SÜPER LİG VAR KAYITLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 26. haftasında oynanan maçların VAR kayıtlarını 20 Şubat tarihinde yayınlandı.

VAR KAYITLARI NASIL İZLENECEK?

Süper Lig'de haftanın tamamlanmasının ardından, VAR kayıtları Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi Youtube hesabından yayınlanacak. 26. hafta maçlarının sahada yapılan inceleme kayıtları, 20 Şubat Salı günü saat 20.00'de erişime açıldı.

SÜPER LİG GEÇMİŞ VAR KAYITLARI YAYINLANACAK MI?

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre 26. haftadan sonra oynanan maçların kayıtları yayınlanacak. Yani geçmiş maçların VAR kayıtları açıklanmayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar