Ayvalık turizm sezonuna hazırlanıyor

Ayvalık turizm sezonuna hazırlanıyor
Ayvalık ilçesi, turizm alanında Kuzey Ege'nin incisi ve cazibe merkezi konumunda olduğu için yaklaşan sezon öncesi hazırlıklar hızla devam ediyor.

Ayvalık Belediyesi, Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekiplerin iş birliğiyle yeni yaz sezonu için Ayvalık'ı hazırlıyor. Özellikle Sarımsaklı Badavut mevkisinde sahil boyunca yapılan çalışmalarla doğal güzellikler titizlikle korunuyor.

Ekipler, sahilde atıklardan arındırma ve kum temizliği gibi işlemleri hızlandırarak bölgenin temiz ve düzenli bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Ayvalık turizm sezonuna hazırlanıyor

Ayvalık'ın turizm potansiyeline katkı sağlamak için ekipler titizlikle çalışmalara hız kazandırıldı. Belediye Başkanı Mesut Ergin, yapılan çalışmaların çevre düzenlemesi ve turizme verilen önemin altını çizerek, Sarımsaklı Badavut mevkisi sahilinde yapılan düzenlemelerin özenle gerçekleştirildiğini vurguladı.

Başkan Ergin, "Kentimize gelen her ziyaretçimizin temiz ve düzenli bir çevrede vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Huzurlu ve keyifli anılarla ayrılmalarını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar