Beşiktaş'ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Beşiktaş'ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkan bir hafif ticari araç karşı şeride geçti. Kazada toplamda 8 kişi hafif şekilde yaralandı.

Beşiktaş'ta yaşanan zincirleme kaza, Levent Büyükdere Caddesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, Beşiktaş istikametine seyreden bir hafif ticari araç, aks kırması sonucu sürücünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti. Bu tehlikeli manevra sonucunda, akış halindeki trafikte bulunan 8 araç birbirine girdi. Kazada toplamda 8 kişi hafif şekilde yaralandı.

aw192244-07.jpg

Olay yerine hızla müdahale eden polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, kaza bölgesinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralılar arasında olan 6 kişi olay yerinde sağlık ekiplerince tedavi edilirken, durumu daha ciddi olan 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

aw192244-01.jpg

Kazaya karışan araçlardan birinin lüks Maserati marka olduğu ve sürücüsünün bir milletvekilinin yeğeni olduğu öğrenildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürerken, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

aw192244-08.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar