Şanlıurfa'da 2 katlı ev yerle bir oldu! Ölü ve yaralılar var...

Şanlıurfa'da 2 katlı ev yerle bir oldu! Ölü ve yaralılar var...
Bozova ilçesinde bulunan 2 katlı bir evin çökmesi sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Gece saat 03.50 sıralarında Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Deliler kırsal mahallesinde meydana gelen olayda, Osmaniye'den gelen F.A. ailesiyle birlikte, eşi S.A., üç çocuğu ve görümcesi S.U. ile kız kardeşi D.B. ve onun iki çocuğunu alarak mahallede tek başına yaşayan anneleri C.A.'yı (56) ziyarete gitti.

Misafirlerin ve ev sahibinin uyuduğu sırada, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Deliler kırsal mahallesinde bulunan bir ev, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çöktü.

aw132229-05.jpg

Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla çevre hastanelere sevk etti. Yaşanan bu elim hadise, köyde derin bir üzüntü ve şok yarattı.

Yetkililer, olayın detaylı bir şekilde araştırılması için soruşturma başlatırken, köydeki diğer evlerin de güvenlik açısından kontrol edileceği belirtildi.

aw132229-03.jpg

9 KİŞİ SAĞ KURTARILDI

AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri, olay yerine ulaşarak kurtarma çalışmalarına başladılar. Ekiplerin özverili çalışmaları sonucunda ilk müdahalede 9 kişi sağ olarak kurtarıldı. Ancak, yaşanan elim olayda ev sahibi C.A. hastaneye kaldırıldığında maalesef hayatını kaybetti.

aw132229-04.jpg

Altta kalan S.U. ise kurtarma çalışmalarının ardından ne yazık ki cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı.

aw132229-02.jpg

Deprem sonrası yaşanan bu acı olay, bölgede büyük bir üzüntü ve endişe yarattı. Evde meydana gelen çökmenin, 6 Şubat tarihinde yaşanan orta şiddetli deprem sonucu orta derecede hasar aldığı belirlendi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar